Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość zawiodłam się na niej

Nie długo ślub a ona mi mówi że nie zostanie moją druhną ! szlag by ją trafił

Polecane posty

Gość zawiodłam się na niej

Mój ślub będzie 5 lutego. Tydzień temu dowiedziałam się że moja kochana koleżanka nie zostanie moją druhną szkoda że nie powiedziała mi tego dzień przed ślubem. Pytałam się jej o to czy zostanie moją druhną w grudniu. Zgodziła się. I mówiłam że będą z tym związane koszty ubiór samochodu wstążki również się zgodziła mówiła ze nie ma problemu że da radę bez problemu. Potem za kilka dni znowu się pytałam czy na pewno zostanie również potwierdziła że tak i tak kilka razy. W końcu juz zapytałam się czy ma już ubiór samochodu i te wstążki to powiedziała że nie bo nic jej o tym nie mówiła no jak to ? właśni eże mówiłam. Potem zaczeła mówić że ona nie będzie brac pozyczki dla mnie ż eni ema na to pieniędzy. Rozumiem ale po co się zgadzała ?? strasznie mnie wkurzyła pokłóciłam się z nią i się z nią nie odzywam. Przecież pytałam się kilka razy... zawsze odpowiadała że tak. I po co się zgadzała ja wiedziała że nie ma pieniędzy. Już wszystkich po prosiłam a tu nagle musiałam iść i prosić siostrę cioteczną by została moją druhną nie kłamałam tylko powiedziałam jaka jest sytuacja że koleżanka mnie wystawiła. I teraz złość mi przeszła i zastanawiam się czy jej nie przeprosić za to że na nią przez tel nawrzeszczałam i nie zaprosić jej na nasz ślub. chłopak mówił żeby jej nie prosić po tym jak się zachowała. Ale jednak jest to moja koleżanka. Zawsze sobie wszystko mówiłyśmy. Co o tym myślicie ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować