Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOBIETA>.....

PYTANIE DO KOBIET...

Polecane posty

Gość KOBIETA>.....

Straciłam pracę szukam dzień w dzień od miesiąca...Niestety ale mam spore dlugi nie mam ani grosza nie mam nawet od kogo pożyczyć nie dostanę kredytu... Coraz częsciej zastanawiam się czy nie spotkać się z kimś za pieniądze,,, Co byscie zrobiły na moim miejscu? gdybyście nie miały wyjścia.?

ja myślę, że jeśli raz tak zrobisz, to będziesz tak robiła potem cały czas, bo pieniądze same z nieba nie spadną.

Gość onanieona
Hej Wiem, że to truda sytuacja. Współczuję. Ja mam pracę i nawet nie moge na nia narzekać, ale sytuacja zyciowa też nie pozwala na szaleństwa. Mam kredyty dwa, wynajęłam dopiero co mieszkanie, kaucja... moment i pieniędzy nie będzie. Też zastanawiam się, z czego będę żyła. Wiem, że moja sytuacja jest nieporównywalna. Jednak wiem, że i takie mysli nachodzą człowieka w takich chwilach. Wiem, że allegro, to nie szczyt marzeń, ale chociaż drobne kwoty ze sprzedaży tego co masz: książki czy biżuteria, odzież...

Muisz dokladnie wertowac ogloszenia panow, nie wszyscy oczekuja seksu, niektorzy jedynie towarzystwa :) Inni sa fetyszami (np. tylko nogi ich interesuja). Mozesz sama dac ogloszenie ze nie oferujesz seksu a towarzystwo i sensowna kwote :) Mowie ci to bo wydaje mi sie ze tobie kojarzy sie to jedynie z seksem, stad twoje opory :)

Gość Znam to doskonale
Rozumiem Cie bo sama byłam w takiej sytuacji...... nie będe wdawać się w szczegóły,ale dałam ogłoszenie spotkałam się z wybranymi na kawę i nic więcej, pózniej wybrałam jednego.... nie oszukujmy się w gre wchodził tylko sex, za 1x w tyg. czyli 4 x w miesiącu po gdzieś na oko 1,5 do 2 godzin otrzymywałam 1500 zł. Bardzo mi to pomogo,ale .... pan stwierdził,że się zakochał więc wolałam uciekać gdzie pieprz rosnie bo ja go tylko polubiłam :)))) Nie czułam sie żle z tym,ze otrzymuje od niego pieniądze. Wiem,że zaraz mnie tu z błotem zmieszają,ale..... w życiu róznie bywa

Gość frefefgg
powiedzcie a gdzie można zacząć? gdzie szukać wiadomo dyskrecja