Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrynia123456789

OSK WROCŁAW

Polecane posty

Gość gabrynia123456789

hej, ludzi podpowiedzcie, gdzie dokupić we Wrocku dodatkowe godziny po kursowych obowiązkowych? Nie musi być OSK, może być jakiś fajny instruktor Dzieki z gory

Gość gabrynia123456789
No ludziki? up!!!

Gość gość
Jak ktoś szuka dobrej szkoła, która nauczy nie tylko jak zdać egzamin za pierwszym razem, ale także uczy po prostu jeździć, to polecam szczerze OSK KURSANT. Jest mega profesjonalnie. Do tego mają egzamin wewnętrzny, który bardzo pomaga za pierwszym razem zdac egazm. państwowy. Jak zdasz tam wewnętrzny, to państwowy gwarantowany na plus za pierwszym.

Gość Phelippe
Potwierdzam! Na poczatku jakos zniechecala mnie ta mysl o egzaminie wewnetrznym, ale to jest bardzo dobra opcja. Wszystkie mozliwe bledy popelniasz tam, a nie na egzaminie panstwowym. To oszczednosc czasu i kasy. Poza tym to taka szkola z prawdziwego zdarzenia, a nie firma kogucik, co ma rozwalajace sie auto i nie ma swojego placu manewrowego.

Gość JoannaX
Jak Kursant, to polecam p. Andrzeja. Fajny instruktor, kulturalny i do sympatyczny. Fajnie uczy. On uczy naprawde jezdzic, a nie tylko zdac egazmin. ponoc zreszta jest juz tez taka zasada, ze ludzie od pana andrzeja zdaja za pierwszym razem. no i faktycznie Kursant w rankingu zdawalnosci jest na pierwszym miejscu. i slusznie.

Gość gość
Kursant jest na pierwszym miejscu we Wro? A gdzie to można zobaczyc? Przeczytac? Bo szukalam na stronie wordu i nie moge znalezc. Wlasnie chce sie gdzies zapisac, ale mam kilka wmogow: musi byc bez stresu, szybko i zadnych oszustów. moj brat przyoszczedzil wyhaczyl taka cene, mega tanio - chyba 699 zl czy jakos tak. I co? Po czesci teoretycznej firma sie zamknęła :) Takze im wieksza szkola tym lepiej. A wszedzie czytam, ze Kursant jest najwieksza szkola we Wro.

Gość Vibrago
Tak, Kursant jest najwieksza szkola we Wro. A jak szukasz statystyk zdawalnosci, to znajdziesz je na stronie miasta. A co do SNJ Kursant, to trzeba przyznac, ze trzyma poziom. Co do instruktorów, to ciężko powiedzieć, bo jeździłem z jednym :) Było w porządku. No i ważny aspekt, na ktory warto zwrocic uwagę, to egzamin wewnętrzny. Na początku mnie to zniechęcało,bo kazdy chce dostac ten swistek, że ma ukonczony kurs i zapisac sie jak najszybiciej na egazmin panstwowy. A tu trzeba jeszcze zdać u nich. Ale powiem szczerze, że bardzo mi to pomogło. Oblałem w Kursancie 2 razy, ale jak zdałem za 3, to za pierwszym podejściem zdałem w WORD. Oszczędziło mi to kasy, czasu i nerwów. Także z mojej perspektywy ocena jest bardzo dobra.

Gość Anka312
Świetny instruktor to np. Pan Grzegorz Hałas z Wrocławia, nie mam do niego kontaktu bezpośredniego, ale pracuje w OSK Kursant we Wrocku. Mnie on uratował! robiłam kurs w małej szkole w miasteczku pod wrockiem i nie wyszło mi to na dobre.

Gość gość
Nie wiem, robiłam prawko w 1995roku i nie wiem czy Paweł Nowak jeszcze jeździ? Pamiętam jego nazwisko i nigdy nie zapomnę Ten człowiek zrobił ze mnie rajdową bestię! Chwała mu za to!Niech żyje!

Gość gość
Ale popatrzcie jak to jest... -Człowiek nie pamięta nazwiska i nawet imienia swojego profesora od matematyki(bo matematyki uczyłam się sama a profesor tylko weryfikował tą wiedzę)a pamięta nazwisko faceta który 20lat temu uczył go jeździć autem! I z przestraszonej dziewuszki zrobił rajdowca! Jednak pamięta się nazwiska ludzi którzy czegoś wielkiego cię nauczyli, trudzili się, potrafili przełamywać twoje bariery nie myśląc tylko o sobie...a innych się po prostu zapomina szybko!

Gość Natatlia111
Polecam szkołę Kursant, a zwłaszcza instruktora Grześka Jasińskiego. Cierpliwy, opanowany, świetnie przygotowany merytorycznie - potrafi obrazowo wytłumaczyć nawet trudne sytuacje czy manewry, a do tego na jazdach zawsze była miła atmosfera. Dzięki niemu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem :)