Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolefga...

czemu dziewczyny jesteście takie naiwne ????

Polecane posty

Gość kolefga...

Moja kolezanka całkiem niedawno na imprezie dostała porządny łomot od swojego chłopaka bo ten był pijany. a teraz dowiaduje sie ze wychodzi za niego za mąż. czy dziewczyny naprawde wierza jesli chłopak mówi jej ze to sie nigdy nie powtórzy i że sie zmieni ? On jest pojebany i wiem ze on sie nie zmieni. Po prostu żal mi jej

Gość IMO13246
Ile ty masz lat autorze? Przecież nie od dziś wiadomo, że myślenie nie należy do ich mocnych stron.

Gość kolefga...
amen

Gość blondynkaaaa
ja jestem mondrom dziewczynom i prosze nas tu nie obrażać

Gość aniiula
może lubi taką adrenalinę,,,,, po ślubie sama mu spuści łomot.

Gość ghjgjghjghjgj
a mi nie zal

Gość i bardzo dobrze
im wiecej leków tym wieksza agresja

Gość i bardzo dobrze
ędymałabym wszystko co chodzi i na drzewo nie spie**ala ,a potem uchodziła za najwiekszego casanove na dzielnicyę a ja sie ciesze ze sie urodziam kobieta ... pryznajmniej nie musze czuc sie jak smiec i sie w ten sposb dowortościowywac.

Gość i bardzo dobrze
nie mylisz sie

Otóż to...nie pisze oczywiscie o wszystkich kobietkach , bo sa na tym swiecie naprawde mądre i poukładane , ktore procz faceta maja takze swoje zycie ,swoich przyjaciol , pasje , a gdy owy mezczyzna pokazuje różki po prostu kopią go w dupe ...i tak byc powinno ...

Gość i bardzo dobrze
" kopią go w d**e " - ja wole okreslenie zlewaja na maksa :}

Gość ewella2
Swojego czasu, parę lat temu przyjaźniłam się z dziewczyną , która co drugi dzień dostawała łomot za to , że nie chciała dać imbecylowi na alkohol. Poroniła przez niego ciąże, co i rusz jakąś kończynę miała w gipsie a na dodatek jej fagas był tylko na jej utrzymaniu a ona dobrze zarabia i wszystko mu oddaje. Teraz jest z nim ponownie w ciąży , od znajomych słyszę , że nadal ją tłucze , aby go udobruchać kupiła mu samochód i zapisała na niego a pod koniec roku biorą ślub na dodatek kościelny. Nasza przyjaźń nie przetrwała oczywiście przez jej fagasa. Kiedy ją poturbował któryś raz z kolei ,poprosiła mnie o pomoc w znalezieniu czegoś do wynajęcia. Następnego dnia się pogodzili, a on jej wmówił , że ja chcę ją z nim rozdzielić bo mi niby na nim zależy i zabronił jej się ze mną widywać. Nie wspomnę już o tym , że ją zdradza notorycznie a na dodatek proponował mi czworokąt :/ Niby mu nie uwierzyła ale zadzwoniła , że więcej nie możemy się widywać bo to źle wpływa na jej związek i misio się denerwuje. Patologia , od tamtej pory trzymam się jak najdalej od takich ludzi.

Gość i bardzo dobrze
i co z tego? To jest dorosła osoba która ponosi konswkwencje swoich decyzji. Koniec.

Gość IMO13246
Co nie zmienia istoty tematu...

Gość ewella2
Dałam przykład takiej naiwności , z którym się spotkałam na żywo i nie potrafię zrozumieć jak tak można dać się upodlić? Ponoć w imię miłości...

Gość i bardzo dobrze
zmienia... To ponosic konsekwencje swoich czynów a ja swoich (chyba ze za wszelka cene starasz sie zrzucic odpowiedzialnosc na kogos innego). To sa dorosłe osoby tak wybrały i one teraz ponosza konswekwencje. Tylko one moga zmienic swoje zycie, a puszczanie plot o nich na forach nic nie zmieni. Taka prawda. Wiec olej bo to nie twoje zycie. Zajmij sie soba.

Gość chrupekdupek
A słyszy się w telewizji albo czyta w gazecie że mąż bije żonę, dzieci. Nierzadko dochodzi do tragedii. Jak bije na początku to potem będzie to samo. Albo czasami wychodzi lepiej, on boje ją to ona sie nie odzywa. Ale jak ona mu oddaje to on od razu leci na policję, że 'żona mnie bije'.

Jeżeli chcesz coś zmienić w swoim życiu , nie wolno Ci sie bać. Ludzie którzy pozwalają sie tak traktować , przeważnie tkwią w toksycznych związkach. Z jakiegoś powodu nie potrafią się z nich wydostać , często jest to dziecko, jakieś zobowiązania finansowe, kredyty itp. Jest mnóstwo takich związków. To jest poważny problem i ja totalnie nie rozumiem ludzi którzy sie na to godzą. Kobitki zrozumcie jedno. Jeżeli uderzył raz, drugi raz tego nie zrobi. :P Następnym razem juz przypierd..li tak że sie nie podniesiecie. A w najlepszym wypadku poskacze tylko trochę po głowie :P Czy to tak trudno pojąć ? Prawdziwy facet nigdy nie podniesie ręki na kobietę.

Gość nnnn....
kobietę trzeba szanować moi drodzy

Gość jryjryjr
moja kolezanka miała taki sam przypadek. Była zakochana bardzo w swoim chłopaku mimo ze dostała od niego kilka razy. Dzis jest juz po rozwodzie

Gość nooooooooooo8
nie jest mi jej żal - wręcz przeciwnie dobrze jej tak jeśli nie raz od niego dostanie w ryj :D Sama widziała jak jest...