Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do tirówek

czy tirówki mają

Polecane posty

Gość do tirowekx
Znowu ten debilny podszyw pisze, ze to ja jestem podszywem. Nie musze sie zaczerniac, kazdy normalny bedzie odrazu wiedzial gdzie jest prawdziwy oryginał

Gość do tirowekxx
Hehe i znow mnie zaczernił :D To juz 3 nick, jak autor zaczernia:D Hahaha gratulacje IQ na poziomie maszynki do miesa :D

Gość do tirowekxx
walikonik, moze i mam poziom myslenia jak maszynka do miesa, ale przynajmniej moim hobby i motto zywciowym nie jest walenie konia :D

Gość do tirowekxx
i tak wszyscy wiemy co sie kryje pod Twym niecnym nickiem Walikoniku ;) ....... takze nas nie oswieciles ;) A ja sie brzydze waleniem, od tego mam kobiete.

Gość do tirowekxx
no co walikonik, brak argumentow, to sie przyczepiles literowki :D Bog Cie rozumem nie obdarzył, ale masz przenajmniej mocnego bicepsa :D

Oczywiscie :classic_cool: Jasnie oswiecony pan z bożej łaski wie wszystko 😴] Zalosna pomarańcza. Zamiast smiecić i popierdywać o niczym wziałbyś ksiazkę i nauczył sie kilku nowych słówek 🖐️

no tak najlepsza baba to własna graba -tirówekxx:D jesteś kłamcą bo nie ma faceta który by nie walił kiedyś konia:D

Gość byla prostyt.
Kiedys sie tym zajmowalam,co prawda sex nie wchodzil w gre (tylko francuz)..ale dawalam sie pomacac czy zrobic palcowke. Glownie dla kasy to robilam.Ale jak mi klient wsadzil reke w majtki to zawsze bylam podniecona. Raz to tak mnie jeden w obroty wzial (palcowka) ze dostalam orgazmu,wstydzilam sie troche tego ze ktos mnie zobaczyl w takim stanie. Nie mam oporow zeby klient mnie posmyral reka. I czasem sie opieralam,ale po dotknieciu mojej tzipki rozplywalam sie. Nie pracowalam dla nikogo,na ulicy bylam z doskoku zeby nikomu nie podpasc,bo dla frajerow nie zamierzalam pracowac. Mialam stalych i odbieralam innym laskom klientow. Nieraz slyszalam komplementy ze ja to calkiem inna od reszty prostytutek. Nie patrzalam na zegarek,nie ustalalam czasu,lubilam lodziki i robilam to starannie bez pospiechu. Wiadomo ze jak klient zadowolony bedzie to wroci ponownie.