Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karramba33

nudzi mi się :(

Polecane posty

DearMissJC to przepraszam ale nie podałeś/ podałaś autora, i przyzwyczajona do głupich komentarzy na tym forum wzięłam to za zaczepkę. Zaraz w takim razie sprawdzę co to za książka i dziękuję za propozycję. Po co te nerwy ? :D

Nie nerwy, to kurwa było z takim długim U :D Taki juz mam nawyk, kiedy ktos mnie nie rozumie :D NAwet nie wiesz, jak sie musze przy uczniach pilnować.. :P Autorka to Elizabeth Kostova :)

Tak już znalazłam :) Ale chyba to nie to czego szukam, wampirze opowieści jakoś do mnie nie przemawiają :)

No King i Christie to klasyka, którą chyba każdy że tak brzydko to określę "zaliczył" :) Zresztą do dziś mam bardzo dużo pozycji tych autorów :)

Ja też :) Zajmują całę 3 regały - obok Harry'ego Pottera w 3 językach, hahaha ;) Chyba do śmierci będę go czytać :D

To ja "przeciera" też mam, ale w jednym języku :P Ja jeszcze kiedyś zaczytywałam się w Chmielewskiej.

Jeśli ona napisała 'Jeżycjadę', to też to czytałam :) I była taka seria 'szkoła przy cmentarzu'. Całą podstawówkę na tym przejechałam :D

Wiedziałam, że cos pokręcę ;) Ale Chmieleckiej też coś czytałam. Jak byłam w szpitalu mama mi wypożyczyła. A ja tak czekałam na książkę o czarownicach.. :P Taka stara jestem, a ciągle czytam te shity dla gimnazjalistów, heh..

Hehe no wiesz ja czasem jak mam ochotę na coś lekkiego do wanny, to też wracam do starych książek z lat młodości - taki sentyment :) Ktoś to musi czytać skoro dzisiejsza młodzież nie bardzo jest chętna :P

Widzę, że nie tylko ja uwielbiam leżeć w wannie z książką ;) Czasem aż mi głupio, jak wchodzę do czytelni dla dzieci i proszę o nowości z działu horror.. Dobrze, że pani w bibliotece mnie zna i wszystkie nowe książki dla mnie odkłada :D

No tak nie ma to jak znajoma pani z biblioteki :) Też mam taką, zna mnie już od podstawówki, więc zawsze z nowości wie co dla mnie odłożyć. Niestety przechodzi na emeryturę a ta nowa jakoś mi nie pasuje :P

Moja jest kilka lat starsza ode mnie, więc pewnie odejdzie na emeryturę razem ze mną :D Ok, ja spadam. Poczytać coś ;) PA!

A pamiętam jeszcze książkę Stanisławy Domagalskiej " Jeszcze nie teraz" z szóstej klasie ją czytałam chyba z 10 razy:). Nie wiem czy czytałaś opowiada ona o dwójce uczniów którzy uciekają z domu bo chcą być razem i założyć rodzinę. Chyba też byli w podstawówce o ile dobrze pamiętam. Po przeczytaniu marzyło mi się że tak ucieknę z chłopakiem z 8 klasy w którym byłam śmiertelnie zakochana :P Ach to były piękne czasy :D