Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eqweeq

byla dziewczyn a zajrzala na moj profil na naszej klasie

Polecane posty

Gość eqweeq

2 lata temu byla bardzo zakochana ale ja zerwalem z nią.Dzis zajrzala to ja tez zajrzalem do niej bo napisala jeszcze do mnie z napisem co slychac Ogolnie ze zdjec widze ze mieszka w paryzu i chyba dobrze jej sie wiedzie.ALe wkurwilo mnie to ze pod jej zdjeciem jakis rofil bez foty(martwy)dodal jej komentarz "i co piekna nadal nie kochasz nikogo poza tym ryzawym bladym askudnym panem poznanym w latach 2008-2009"Chodzilo czywiscie o mnie i maks mnie to wkurwilo

Gość volga_jasnowidzaaa
hahahhaha

Gość i bardzo dobrze
bo smutno ci sie zrobiło i tyle

Gość eqweeq
nie....ona byla bardzo upiedliwa i meczaca straszylem ja nawet prokuraturą.Ale ten wpis pod jej zdjeciem mnie wkurwil..Poza tym ona sama sie do mnei odezwala a ten wpis swiadczy jednak o tym ze kazdy wiedzial ze mnie kochala.Chyba ze sama dodala sobie ten komentarz zeby zrobic mi na zlosc...bo to rofil bez zdjecia

Gość to w koncu o co ci chodzi?
.

Gość i bardzo dobrze
kochasz ja? co ty własciwie czujesz bo to dziwne ze to ma na ciebie taki wpływ. Tam sie czaja jakies uczucia za to złoscia. Gdybys miał to w dupie to by nie było zadnych uczuc. A tu jednak sa? Jakie?

Gość i bardzo dobrze
"i co piekna nadal nie kochasz nikogo poza tym ryzawym bladym askudnym panem poznanym w latach 2008-2009"" MOZE smutno ci sie zrobiło ze nadal cie kocha i ze nie ułozyła sobie zycia, A MOZE ty ja kochasz, moze smutno ci sie zrobiło ze zostałes obrazony i to zamieniłes wysztko na złosc bo wiadomo....złosc daje wiecej siły i energi niz smutek. Dlatego tak naprawde ty sie smucisz z tegio powodu a nie złoscisz ale nie umiesz sobie radzic z uczuciem smutku.

Morze zrobila to specjalnie to ona przez kogos komentarz dodala...,po złosci ale dziwne tez ze tak sie jej przypomnialo o tobie...

Morze zrobila to specjalnie to ona przez kogos komentarz dodala...,po złosci ale dziwne tez ze tak sie jej przypomnialo o tobie...

Gość eqweeq
przypomnialo jej sie o mi pisala ze wychodzi za maz i jest zla na siebie bo zaczela o mnie myslec..dodobno zawsze tam ma jak pojawia sie jej prawdziwa wizja ulozenia sobie zycia

Gość i bardzo dobrze
ale czemu po złosci?

Gość i bardzo dobrze
"przypomnialo jej sie o mi pisala ze wychodzi za maz i jest zla na siebie bo zaczela o mnie myslec." Mogła by sobie juz darowac. Jak robi ci cos po złosci to raczej nie kocha cie i nie sa w niej fajne uczucia. Radze ci sie odciac od niej i zajac sie soba.

Gość i bardzo dobrze
ludzie złosliwi nie sa fajni.

Gość jeszcze cie kocha
a ten kto dodawal komenatarz pod foto najwyrazniej jest na nia zly za to

Gość i bardzo dobrze
Po pierwsze gdyby naprawde jej zalezało to by cie nie raniła. Gdyby miał w sobie dore zdrowe uczucia to by wiedziała ze ten komentaz moze cie urazic. Wiedziałaby ze mozesz sie zezłoscic. CHYBA ze zrobiła to specjalnie a to swiadczy o tym ze napewno nie sa to normalne uczcia. Predzej jakis zal i chec dowalenia ci.