Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mia85

Play Online z limitem 5GB. Czy taki limit wystarcza na miesiąc?

Polecane posty

Gość Mia85

Bardzo proszę o wasze opinie.

Gość Mia85
podnoszę, bo to dla mnie ważne

moze ci wystarczyc, zalezy od tego czy chcesz duzo sciagac czy tylko buszowac ja mam 10GB i jest ok z tym ze u mnie sie bardzo duzo sciaga

Gość wscieklaosaaa
ja mam tego playa ale mialam z takiej promocji gdzie przenosisz do nich numer i drugie 5 GB dostajesz w prezencie czyli 10 GB za cene 5 GB i wystarcza w zupelnos i. Ja to mam ale niestety sie wyprowadzam za granice i nie moge tego zabrac moge oddac usluge za nizsza cene ;)

Gość Asif
ja mam i stwierdzam,że max 3-4 GB zużywam,a dodam,że od rana do nocy korzystam z internetu ! Gdybym mogła,to wzięła bym właśnie 5 GB,a nie 10 tak jak mam dziś.w sumie nie sciągam filmów,czasem muzykę,ale oglądam tv internetową i siedzę na różnych stronkach w zasadzie non stop !

Gość Asif
aaaaaaaaaaa i dodam,że troche kiepsko z zasięgiem :/ Podobno w takich miastach jak Wawa działa w pełnym zasięgu....ale nie u mnie i dodam,ze mieszkam w miejscowości do 90 tyś mieszkańców

Gość mialam wiem wiec powiem
Zalezy od tego co robisz w necie, jesli tylko buszujesz i sciagasz niewiele to powinien być wystarczajacy. Miałam Play 5 gb i wystarczał mi spokojnie, problem pojawial sie kiedy sciagalam filmy, bo wtedy czasem mi zabraklo:/ teraz mam 10 gb w Play i jest akurat :)