Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giganska

Mam 18 lat, czas chyba decydować o tym czy chce iść do szkoły, czy nie, prawda?

Polecane posty

Gość Giganska

Chciałabym odpocząć do końca tygodnia w domu. Jestem już pełnoletnia, ale nie wiem jak mam tak nagle zakomunikować, że na pewno nie wybieram się do szkoły w tym tygodniu. Proszę o radę. Wiem- są jeszcze wagary, ale to nie dla mnie. Wolę wagary spędzone w domu, bo to i tak przecież wagary.

Gość dfdfdfdfd
w sumie możesz robić co chcesz, po prostu nie wstawaj rano i tyle...

Gość A JAKĄ masz frek.
na lekcjach. Jak chodzisz do szkoły i tylko naprawde jak masz powód to opuszczasz to powiedz rodzicom że jesteś strasznie wykończona , zmęczona itp może łykną , a jak nie to pozostaje poczekać na ferie :)

a masz jakiś konkretny powód czy tylko Ci sie nie chce? Ja jestem zwolenniczką "odpoczynku" od szkoły, ale z umiarem :)

Gość moje dziecko jest w
3 klasie szkoly podstawowej bywają takie dni ze on nie chce isc do szkoly wiec pozwalam mu zostac w domu zwykle w piatki :)

Gość ajawamcospowiem
kieruje to do matek, nie pozwalajcie dzieciom na takie "zostawanie w domu" bo to się w końcu odbije na nich, wiem z doswiadczenia bo mama czesto mi ulegala i skonczylo sie to dla mnie bardzo zle...

Gość moje dziecko jest w
dlaczego? na 1 dniu swiat sie nie konczy :)

Gość Vitalianka
jeszcze za tęsknisz za szkołą!

na jednym dniu nie, ale jeśli taki dzień powtarza sie kilka razy w miesiącu to juz jest problem.

Gość moje dziecko jest w
to zalezy od dziecka .Gdyby moj syn byl małym leniwym kombinatorem nigdy nie zgodzilabym sie na taki "urlop" Kazdy rodzic podejmuje wlasne decyzje na podstawie subiektywnej oceny na co mozna pozwolic jednemu dziecku nie koniecznie mozna pozwolic drugiemu.

Gość Giganska
Frekwencje mam dobrą, ale ostatnio trochę chorowałam. Po prostu powiem, ze nie ide i koniec ;)