Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jkqwjqkwlqwwwqw

problemy z seksem..

Polecane posty

Gość jkqwjqkwlqwwwqw

poznałam fajnego faceta jesteśmy razem .. ale po każdym stosunku dostaje jakiegoś zapalenia .. drog moczowych też. Strasznie mnie kluje jak sikam i co chwile latam do kibla.. Co to może być? Biorę antybiotyk cipronex się nazywa czy jakoś tak mama mi go daje bo ona jest lekarzem i zawsze mi po nim przechodzi. Ale jak czesto można brać antybiotyk? bylam u gina i nie potrafił mi dokładnie powiedzieć dlaczego tak sie dzieje twierdzi ,że to z przeziębienia.. ale nie skierował mnie na żadne dokładniejsze badania. Boje sie brac antybiotyk średnio raz na 2 miesiące ,a muszę ..

Gość albo cos z tym zrob albo
przestan jeczec jw :classic_cool:

Gość jkqwjqkwlqwwwqw
bo ten gin swietrdzil ,że pewnie tzw ,,wilka " zlapałam.. ale to na pewno nie to bo czesto po stosunku dzien pozniej mnie tam piecze , poza tym boli przy oddawaniu moczu.. kurcze ja nie wiem co mam z tym zrobić :( partner nie ma żadnych objawów ,ani nic

Gość jkqwjqkwlqwwwqw
zrobie dokładniejsze badania może jakieś wymazy jak bede miała ta infekcje nastpnym razem? ale najdziwniejsze ,ze w badaniu gin nic nie wykrył złego .. a to już mnie wykancza..zaraz po każdym stosunku się bardzo dokladnie myje i robie ,,irygacje" czasem pomaga i potem nie ma infekcji ,ale często jak tak nie zrobie tylko zostane z nim dłużej w łożku to znowu jest to samo na 2 dzien.. Dla mnie to dość wstydliwy problem tylko gin o tym wie ,wiec wstydze sie w realu kogos spytac np kolezanki..choc gadamy o seksie ,ale nie o takich problemach

Gość a moze problemy z nawilzeniem
i od tarcia się 'uszkadza' naskórek i szczypie przy sikaniu? Może spróbujcie z żelem to robić :)

Gość _żmijka_
może on jest brudasem?? pomyśl o tym

irygacji absolutnie nie rób! To wyjaławia florę bakteryjną w pochwie (te dobre bakterie zabija), przez co nie ma Cię co obronić przed infekcjami :o Poczekaj aż samo wyleci z Ciebie i się podmywaj żelem do higieny intymnej, broń Cię Panie Boże mycia w środku :o

wystarczy dbac o higiene w sumie powinno sie podmywac przed i po stosunku jak i ty tak i on i nie zwyklym mydlem tylko srodkami do tego przeznaczonymi.... a jak nie to, to moja kolezanka np miala uczulenie na pewiem rodzaj prezerwatyw tez jej sie tak dzialo

Gość jkqwjqkwlqwwwqw
a moze problemy z nawilzeniem - nie to nie jest ból otarcia.. tylko to tak boli jak sikam ,albo sie tam dotykam ,że nie można wytrzymać. Pomaga te antybiotyk wiec to moze bakteryjne jest..

Gość jkqwjqkwlqwwwqw
nie używamy prezerwatyw.. było by to jakies wyjście ,ale on nie chce zresztą i tak trzeba znaleźć przyczyne.. a on sie myje 2 razy dziennie wiec jest brudasem..

Gość wsergty670
mężczyźni noszą czasem takie choroby, których sami nie czują a kobieta tak i odwrotnie. Problem leży w twoim prtnerze... Niech on sie przebada

Mooim zdaniem to może być od irygacji, myciem się w środku się wyjałowiłaś i stąd łapiesz infekcje co chwilę, wystarczy podmywanie po stosunku, albo podmywanie tym preparatem co jest do irygacji - tantum rosa - rozpuscic w szklance wody i sobie wacikiem przemywać NA ZEWNĄTRZ. Już dawno jest udowodnione że irygacja jest niezdrowa i wybija te dobre szczepy bakterii też, które bronią przed infekcjami,.. Więc Ciebie nie ma co bronić po prostu. Moim zdaniem musisz sobie je 'odhodować' z powrotem, nie myj w środku tylko na zewnątrz! Mi osobiście na takie coś zawsze wystarczało smarowanie się 2-3 dni mascia clitrimazolum, i przemywanie z zewnatrz tantum rosa

Gość jkqwjqkwlqwwwqw
Może i nie zdrowa no ,ale ja wcześniej nie irygowałam tylko zaczeły się te zapalenia to i ja zaczęłam.. spróbuje go namówić żeby się przebadał ,ale nie wiem jak na to zareaguje :( mam nadzieje ,że dojrzale ,ale on jest przewrażliwiony na swoim punkcie

moze narazie powinnas sprubowac z tym tantum rossa i powiedziec mu tak delikatnie ze po stosunku cie bardzo szczypie ze ginekolog ci powiedzial ze to moga byc jakies bakterie zeby on przed sie podmyl ja nie sugeruje ze jest brudasem ale czasem takie bakterie bardzo szybka sie mnoza wiec jak rano sie umyje a wy wieczorkiem seksik to wiesz istnieje ryzyko ze te bakterie na nowo juz tam sa a jak to nie pomorze to jakies badania ;) zycze powrotu do zdrowia ;p czy jak to okreslic

a gin Ci brał w ogole jakies wymazy, żeby sprawdzić czy to bakterie, czy grzyby, czy co? Możliwe że to też przeziebienie, sama mialam kiedys przeziebiony pecherz, to płakałam z bólu przy sikaniu, po 2 dniach bałam się sikać, no a na koniec to żeby się wysikać siadałam w misce z wodą bo w wodzie nie szczypało. Brałam na to furagin - na recepte chyba jest, mi bardzo pomógł, może leki jednak nieodpowiednie? A antybiotyk to wyjaławia tak samo niestety :o

Gość jkqwjqkwlqwwwqw
nie bral wymazów ,ale chyba je zrobie na własne życzenie..w trakcie infekcji . a watpie żeby to przeziebienie było bo ,,tam " w środku też mnie boli i jak sikam też..i to zawsze jest dzien po stosunku..

wydaje mi się, że to zapalenie pęcherza. jakiś odsetek kobiet tak ma, że po stosunku to łapią. ponoć pomaga... wysikanie się od razu po seksie. jeśli już masz te dolegliwości to świetnym lekiem jest furagin - to lek na receptę ale zazwyczaj wystarczają 1 - 2 tabletki, żeby problem minął, można więc poprosić lekarza żeby to zapisał a potem brać kiedy jest potrzeba zresztą, poczytaj sobie w necie o zapaleniu pęcherza, jest tego sporo

Gość ręce opadają..
Wez mu każ założyć gumę. Będziesz wiedzieć przynajmniej czy to jest przez mechaniczne otarcia, czy inne mechaniczne przyczyny. Ja nie rozumie tego żeby od razu wpierdzielać antybiotyki bo coś tam.