Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziwna sprawa

Jak można zapomnieć ból porodowy??

Polecane posty

ja mialam 1 porod koszmarnie dlugi, kiedy podali mi oksytocyne to pamietam ze takiego bolu nigdy w zyciu jeszcze nie czulam nie chce pisac co myslalam wtedy bo to slowa powszechnie uznawane za obrazliwe :p no bylo ciezko ale pamietam ze jak synka polozyli mi na brzuchu to bole fizyczne jak reka odjal bardzo sie zdziwilam ze tak nagle i juz mnie nic nie boli i czuje tylko ulge ? i tak wlasnie staram sie pamietac swoj 1 porod, boli fizyczny wtedy byl ciezki ale do czasu az synek sie nie urodzil za to 2 porod bajka... :) moglabym tak rodzic zamiast chodzic do dentysty :) porod expresik-w 4 godz od zerowego rozwarcia do urodzenia, 2 parcia i po krzyku, bolalo jak podczas mocniejszego okresu krwawilam ledwo 2 tyg., to chyba nagroda za ten 1 porod :)

Gość Evi jak miałas wiadro
po pierwszym dziecku to nie dziwie sie ze nie czułas jak drugie wypadło :o niezła rozklapiocha :(

Dzien po po porodzie mowila, ze drogie tylko przez CC. 2 tyg po, ze nie bylo tak zle. Teraz, eee pikus. Ale pewnie strach przyjdzie i sie wszystko przypomni jak bede w 2 ciazy.