Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malanatt

Sex spotkania.

Polecane posty

Witam. Chciałabym abyście wyraziły swoje zdanie na ten temat. Ostatnio mój narzeczony przyznał mi się, że zanim zaczęliśmy się spotykać umawiał się na sex randki poprzez jeden portal. Przeszperałam ten portal, jego stary profil, wiadomości i jestem przerażona. Nie potrafię się w tym odnaleźć. Jestem pewna, że teraz nie spotyka się z innymi kobietami, ale co jeśli po ślubie wróci do spotkań? Jestem zakłopotana, nie wiem co mam myśleć.

erodate. pl Skoro naopowiadał mi tyle szczegółów, sam pokazał konto to chciałam dowiedzieć się więcej.

Gość czerwony portfel
Nie myśl o tym co będzie, tylko o tym co jest teraz Jeśli dasz mu prawdziwą rozkosz, nie zamienisz się w typową matkę polkę, to nie będzie musiał szukać jeśli seks jest dla was obojga frajdą a do tego jest uczucie po co szukać gdzie indziej?

Fakt, masz racje. Z sexu jest zadowolony:) Poza tym sam powiedział mi, ze się tego wstydzi, że chce zapomnieć. Że nie jest wstanie znieść myśli, że uprawiał sex tylko dla przyjemności, bez żadnych uczuć. Dziękuję:)

Staszku po części darmowy. Jakieś tam zaawansowane opcje są płatne. Ale nie polecam.

Nie zmieni sie po slubie, bedzie lubil dalej to co lubi. Lepiej zostaw zboczka. bo tylko tacy siedza na takich poortalach (ten akurat platny)

Gość gość
Jeny, weźcie przestańcie stosować szeptaną reklamę, ile macie płacone za wpis?

Gość gość
Ja bym się brzydzila takim facetem. Nie miałabym szacunku do niego.

Gość dsadasaa

Umów się na sex randkę z najlepszymi dziewczynami z twojej okolicy już teraz! ero-date.pl

-

-