Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionna

Czy każdy facet kurwi się na wakacjach ?

Polecane posty

No wiesz ostatnimi czasy relacje z Rosjanami sa bardzo napiete i może chciał spelnic swój patriotyczny obowiązek i nieco poprawic wzajemne stosunki :)

Gość i bardzo dobrze
nie chodziło mi o to ze on siebie nie kocha skoro dobra partia dla niego to ruska dziewczyna na wakacjach. Nie kocha samego siebie, ma niska saoocene dlatego taka ruska wydała mu sie na jego poziomie. Nasmiewa sie z niej ze ona niby kurwa i tempa a tak naprawde on jej nie rozumiał, nie wiedział co do niego mówia mimo to poszedł z nia dla kawałka ciała. Strasznie smutne to musi byc strasznie nieszczesliwy i smutny facet :/ który nie kocha siebie. A skoro nie kocha siebie to tym bardziej nie pokocha ciebie. (kochaj blizniego swego jak siebie samego). Dostaniesz od niego duzo smutku. Pamietaj o tym :/ :( Przykro mi :(

Gość i bardzo dobrze
nie pokocha ciebie bo sam siebie nie kocha. Sam siebie krzywdzi i tobie to samo zrobi (albo juz robi).

Gość fxfxfdbf
bardzo dobrze jesteś równo popierdolona :O który facet by nie zaliczył gdyby miał taką okazję?

Ale teoria. Wydymanie obcej laski od razu oznacza że siebie nie kocha :classic_cool: W takim razie 75% ludności Ziemi sie nie kocha włącznie z księżami :)

Gość i bardzo dobrze
dokładnie

Gość zaciekawionna
i bardzo dobrze, no nie wiem, mi się raczej wydawało że on ma świadomość że może sobie zaliczyć każdą :O wnioskuję po samochodzie, ubiorze, zachowaniu :O

Gość efdefde
porządny facet by tak nie zrobił :O

Gość i bardzo dobrze
"porządny facet by tak nie zrobił" dokładnie, bo szanuje siebie i bedzie mógł ten szacunek dac tobie, a ty jemu.

Gość efdefde
oczywiście że nie :O

Gość anżella
POWINNAŚ MU PO TAKIM WYZNANIU DAĆ W PYSK!!!!!

Gość Jabberwocky
Ale był wtedy wolnym człowiekiem jak ją puknął ? czy byliście już razem ? Bo nie chce mi się całości czytać.

Gość i bardzo dobrze
" Vamos Gratuluje naiwności" naiwna to bedzie ta co bedzie z toba vamos.

Gość zaciekawionna
był wolny, ale ciekawe co jeszcze mi wyzna ? może ma jakąś fajną nastolatkę na koncie? bo to że się kurwił w związku bez zobowiązań to już też wiem

Gość Jabberwocky
Jak był wolny to i było mu wolno- proste

Gość faacet32
"może ma jakąś fajną nastolatkę na koncie", ja mam :) całkiem możliwe, że on też

Ja nie rozumiem rozliczania przeszłości. Był wolny wiec mógł to robc z kim i ile chciał. Powinnas sie cieszyc, że jest z Toba szczery.

Gość zaciekawionna
i że jestem z takim dziwkarzem ? :O

Gość zaciekawionna
a może mnie też nie za bardzo słuchał tak jak tamtej ?

Przespał się z obca laską nie będac w żadnym związku czy to cos złego?

Gość zaciekawionna
nie raz, tylko całe 3 ni

Gość Jabberwocky
Jakim dziwkarzem ? Musiał porównać jak jest z Rosjanką, a jak z Polką. I wyszło że lepiej mu z Polką, no jak inaczej miał się przekonać.

Gość i bardzo dobrze
podbije sobie na tobie swoje ego jaki to on jest wpaniały ze jest z taka panna. Doprowadzi cie do nerwicy :P on wyjdzie z tego jako ten wspaniały a ty jako ta wielka osadzajaca i osaczajaca go panna. Po czym ty bedziesz sie czuła chujowo a on super i bedzie uderzał do nastepnej. Taka prawda. To jest niska saoocena która sobie podbudowywuje twoim kosztem. Wyciagnie z ciebie dobre rzeczy a zostawi ci syfa. Juz to robi przeciez. Nie widziesz tego! No chyba ze masz ochote to nosic i poswiecic czas na to. To co innego.

Gość bliskaidaleka
Aż 3 dni?????????????? Toż to sie nadaje do rekordów guinesa! W życiu nie wyobrazałabym siebie pieprzyc z facetem 3 dni;/

Ty no każdy ma swój temperament. jednemu wystarczy 10 minut seksu raz na dwa tygodnie a inny będzie sie bzykał trzy dni. Masz jakies poglądy rodem z sanacyjnej wsi. Co miał robic? na wakacjach był do tego byl WOLNYM CZŁOWIEKIEM. Jestescie pojebane. Jak wam sie powie to xle jak sie nie mówi to tez źle :O

Gość Jabberwocky
Aż 3 dni?????????????? Takie rzeczy bardzo dokładnie trzeba sprawdzić.