Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawionna

Czy każdy facet kurwi się na wakacjach ?

Polecane posty

Gość zaciekawionna
ale co on sobie wyobrażał kiedy mi to mówił? że mi zaimponuje takim czymś ? albo że to takie normalne ?

Gość zaciekawionna
no robili sobie chyba przerwy przez te 3 dni :O

Gość gratuluje faceta
:O

Liczył, że to przyjmiesz do wiadomości i nie bedziesz tego przezywać jak 80 letnia zakonnica

Gość zaciekawionna
no dobra facet to zwierze ,musi zaruchać bo mu odpadnie :O ale być taką kurwą do towarzystwa jak ta ruska ? :O

Gość i bardzo dobrze
"Jestescie poj**ane. Jak wam sie powie to xle jak sie nie mówi to tez źle" To nie chodyi o mówienie a robienie. Wszystko co robisz przynosi swoje konsekwencje. Mów prawde a poniesiesz konsekwencje swoich czynów. Kłam a do konca zycia bedziesz zył w kłamstwie i na nim budował zwiazek. A to są słabe fundamenty. Wiec ty decydujesz. Bo wszystko co zrobisz, pozniej bekniesz za to.

Gość Jabberwocky
ale co on sobie wyobrażał kiedy mi to mówił? Może chciał podkreślić wyższość Polek nad Rosjankami.

Gość zaciekawionna
Liczył, że to przyjmiesz do wiadomości-- bo pewnie myśli że jestem taka sama jak każda kurwa na wczasach!

Gdybys miala podobny temperament do niego, byla wolna i stac Cie bylo na takie wakacje, to czy nie skorzystalabyc z okazji, z jakims przystojniakiem?

Sądze że ona to robiła dla przyjemności a nie kasy więc nazywanie jej kurwa jest wysoce nie na miejscu

Gość zaciekawionna
na pewno nie ciekałabym z żadnym 3 dni :O rozumiem gdyby ją raz zaliczył

Gość Jabberwocky
Widzisz Rosjankę tylko przeleciał, a z Polką chce być :P

Gość zaciekawionna
vamos .. wg ciebie kurwa to tylko prostytutka , bo bierze kase tak ? :O to nie mam więcej pytań :O

Gość zaciekawionna
Widzisz Rosjankę tylko przeleciał, a z Polką chce być -- no ale dlaczego skoro rosjanka to nie była żadna kurwa bo robiła to dla przyjemności ? :O

Gość i bardzo dobrze
Vamos ciekawe czy ty bys sie zwiazał z panna która sie 3 dni kurwiła w egipcie z ciapatym i ma ogolnie miano kurewki. Wiec nie mów mi ze dla zmezczyzn przeszłosc sie nie liczy. Bo liczy sie tak samo jak dla nas.

napewno kurwa nie jest dla mnie osoba, która nie jest w żadnym związku i bzyka sie z kims bez zobowiazań

Gość zaciekawionna
vamos widzisz ja mam jeszcze jakieś ostatki moralności i jakichkolwiek zasad :O ale po co w tych czasach kiedy kurestwo to coś normalnego

Gość zaciekawionna
ciekawe czy ty bys sie zwiazał z panna która sie 3 dni k**wiła w egipcie z ciapatym i ma ogolnie miano k**ewki.-- właśnie ?? ona też jest tak samo "wartościowa " jak twoja przyszła żona ? :O

Gość zaciekawionna
mogę się założyć że ona dla niego była tylko taką kurewką, nawet ten lekceważący sposób z jakim się o niej wypowiadał :O tylko ze sam nie jest lepszy

Ale on tego nie robił z "ciapata" tylko z białą. jedyna dziwnośc to fakt jej obywatelstwa

Gość zaciekawionna
a co jest złego w ciapatych ? :O jak z ciapatym to kurwa jak z białym to nie ? :O i dlaczego faceci dzielą na kurwy i nie kurwy ?

Widzisz może powiedział Ci o tym bo nie chciał miec tajemnic. Może liczył, ze Ty tez masz jakies doświadczenia, może liczyl że się nawzajem zainspirujecie. Nie kazdemu wystarczy 15 minut seksu po bozemu pod kołderka przy zgaszonym switle.

Gość zaciekawionna
jedyna dziwnośc to fakt jej obywatelstwa on uważa że ruski są śliczne

Gość i bardzo dobrze
"napewno k**wa nie jest dla mnie osoba, która nie jest w żadnym związku i bzyka sie z kims bez zobowiazań" i dlatego ty jestes na jej poziomie. Wyzsze półki nie sa dla ciebie. Dlatego jak sie zwiazesz z taka z wyzszej półki i ona ci nie pozwoli podbudowac swojego ego kosztem jej to zaliczysz "depresje" i wkurwienie. Jesli da ci podbudowac swoje ego a ty jej nie docenisz za to ...ona zaliczy "depresje" i wkurwienie. Zabierzesz od niej to co dobre a zostawisz syfa.

Gość zaciekawionna
. Nie kazdemu wystarczy 15 minut seksu po bozemu pod kołderka przy zgaszonym switle. haha wiedziałam że to napiszesz :D jak ktoś nie kurwi się na wakacjach to zaraz musi mieć jakieś łóżkowe uprzedzenia :O to jest dopiero staroświeckie podejście

Wyższe półki zazwyczaj sa jeszcze gorsze tylko lepiej sie maskuja :)

Gość zaciekawionna
poza tym to prędzej ja lubię do łóżka wprowadzać coś ciekawszego niż on który lubi "normalnie" i nazwał mnie zboczoną kiedy powiedziałam że może mnie związać :O