Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanaaaa

Niski facet...

Polecane posty

Gość IMO13246
Jezu. Baby. Wy chyba czytacie tylko pierwsze zdanie postu, albo nawet tylko sama ksywke. O_O

Gość do giergi
to ze ty lubisz wysokich i masz do nich slabosc nie znaczy ze WSZYSTKIE kobuety maja taki fetysz. Inne lubia przystojnych z twarzy dobrze zbudowanych szerokich w barach wysportowanych itp. dziwi mnie zawsze to ze jakas osoba wpycha na sile swoje spojrzenie na swiat innym

Gość giergi
a czy ja wpycham swoje zdanie? napisalam,ze JA mam slabosc, a nie WSZYSCY, wiec z laski swojej nie wciskaj mi nie moich slow na sile. a swoja interpretacja z dupy wzieta mozesz sie podetrzec :)

Gość IMO13246
Bitwa w błocie! Topless! Mrauuuu!

Gość do giergi
napisalas zeby sie ONA zastanawiala bo TY masz slabosc do wysokich :D

Gość zuzanaaaa
znam niskich nie nie tu juz nawet nie chodzi o wygląd, to płytkie myślenie, chodzi mi o jakosc czyli o osobowosc :)

Gość IMO13246
Nie przypisujmy podświadomym, zwierzęcym instynktom, żadnych wielkich filozoficznych znaczeń. ;)

Gość giergi
czytaj ze zrozuminiem, a ze nie potrafisz to sie nie wypowiadaj i nie wkurwiaj ludzi. pisalam,ze ja bym wybrala faceta,ktory ma 190 bo mam do takich slabosc. przy okazji wklejenia linkow i postawienia pytania. wczesniej pisalam o czyms innym.

Gość do giergi
moim zdaniem wzrost to takie samo plytkie myslenie (nic nie dajaca zachcianka) jak sprawa wygladu ( a wiec jakie chlopak ma cialo czy twarz oczy itp). Ani jedno ani drugie realnie nic ci w zyciu konkretnie nie daje. No co daje? co ci daje konkretnie fakt ze facet jest przystojny albo ma boskie cialo albo to ze jest wysoki? da ci to wiecej pieniedzy? bedzie bardziej zaradny? bedzie sprawniejszy w lozku? zadne z powyzszych

Gość zuzanaaaa
oj spokojnie :) ja nie odebrałam tego zebys narzucała mi swoj gust, bo ogolnie nigdzie nie narzucałas

Gość IMO13246
@do giergi "(...) da ci to wiecej pieniedzy? bedzie bardziej zaradny? bedzie sprawniejszy w lozku? zadne z powyzszych Widzę, że jestes materialistką. Nie potępiam, po prostu stwierdzam fakt. ;)

Gość TOREBKA W GROSZKI ZIELLLONE
HAHA!! NO SORRRY NIE ROZBRAJAJCIE MNIE DZIEWCZYNY MIALABYM ZAMIENIC JAKIEGOS PRZYSTOJNIAKA N A JAKAS KASZANKE TYLKO DLATEGO ZE JEST WYSOKA????HAHA POZA TYM NIENAWIDZE FACETOW W STYLU DLUGI JAK MIESIAC A ZALOSNY JAK WYPLATA ...

Gość giergi
to zes wykalkulowala:) np. to,ze mi sie podoba, pociaga mnie i chce sie z nim kochac w przeciwienstwie do osob,ktore mnie odpychaja, np. 80letni gruzlik czy 50letni grubas. zwiazek to nie racjonalna kalkulacja zyskow, przynajmniej w moim wydaniu, ale m.in. chemia. zdecydowanie wole miec mniej pieniedzy [mam swoje, poradze sobie, czyichs mi nie trzeba] i faceta, ktory mnie pociaga. nie stawiam wygladu ponad charakter,kwestie dopasowania. zwyklego faktu,ze dobrze nam razem. ale mozna miec komplet. i jedno i drugie. i wydaje mi sie,ze tego trzeba szukac.

Gość zuzanaaaa
robicie mi off top :D LUDZIE BRAC GO CZY NIE?

Gość TOREBKA W GROSZKI ZIELLLONE
SADZAAAC PO TWOIM OPISIE BRALABYM KOLESIA W CIEMNO!!!

Gość IMO13246
MINUSY: - niski - zakompleksiony - niezbyt imponujacy - OBCASY! - kolezanki będą kpić Z CIEBIE! PLUSY: + przystojny(??) + yyy...lubie placki! Rzuc w cholerę...

Spoko IMO, kobietom logiki nie próbuj wytłumaczyć bo one mają swoją. Jakim głąbem trzeba być aby uważać że dwa litry coli są gorsze jakościowo od jednego litra? Wracając do tematu - jeśli jesteście słabymi charakterami to nie bierzcie się za związek. Jeśli natomiast macie siły na niemiłe komentarze dot. waszego związku to bez względu na wzrost możecie spróbować. Czas spędzony razem nawet jeśli się nie uda na pewno nie będzie zmarnowany.

Gość IMO13246
Szejku psujesz mi prowokacje :D

Gość imo kpi z tych obcasow
.

Wybacz. Jeszcze będziesz miał/miała okazję do prowokacji. Znikam już. Powodzenia ;)

Gość sosik_pl
Ja pierniczę, ale te kobitki są pokręcone :))) Wybierają faceta, jak bluzkę w H&M, czy to nie szaleństwo? ;P OMG, mam nadzieję, że spotkam kiedyś cudowną kosmitkę, bo na planecie Ziemi, to raczej sie ma co szukać miłości...

Gość zuzanaaaa
IMO zgadzam sie tylko z woim jednym minusem, reszta tragiczna, tak samo jak twoja prowokacja x) Szejku, jakim głąbem trzeba byc, zeby jakosc faceta (CZYTAJ OSOBOWOSC) przyrównywac do pojemnosci butelki z cola :)

Gość IMO13246
...albo do martwych niemowlaków.

to był przykład. Mam Ci rzucić linka do wikipedii czy sama znajdziesz definicję przykładu i porównania?

Gość zuzanaaaa
nie wyslilaj sie zabłysnąc... przykład jest bardzo zły, bo wiecej nie znaczy lepiej :) podałam przykład z martwymi dzieciakami, to ta sama logika :) wiec spokojnie chłopcze, nie unoś sie i jak nie masz nic do powiedzienia na temat, zamilcz :)

Gość IMO13246
Nie warto, moje pierwsze wypowiedzi, to był naprawdę ciężki sarkazm. Niezałapały. Potem temat powoli zmienił sie w spiralę szaleństwa, hipokryzji i głupoty. Jednym słowem - kafeteria :)

bhehe laska na kafe wypisuje brednie a w tym samym czasie tak naprawde to ten kolo pewnie sie zastanawia czy ja wziasc i czy nie zrbi sobie wstydu przed kumplami przecietna szpachla jakich pelno na ulicy, na przystanku

Gość zuzanaaaa
myslisz ze twoj geniusz kazałes w swoim sakrazimie? twoj sarkazm jest na poziomie 13latka, a wiadomo jedyna walka z głupotą to po prostu ignorować :) aha i nie staraj się być już takim szowinistą x)

Ok, a więc nawiązując do tematu i Twojej wypowiedzi to miałabyś naprawdę ciężki orzech to rozgryzienia gdybyś miała do wyboru super faceta o wysokości jednego metra lub faceta o wysokości 1.85, bo jak sama mówisz wzrost nie ma znaczenia. To o martwych dzieciakach było nadwyraz prostackie i nie mogę uwierzyć że napisała to kobieta. I to nie jest ta sama logika. Jeśli nie widzisz różnicy między colą a martwymi płodami to poproś lekarkę o kolejną porcję swoich leków. Nie unoszę się i akurat coś do tematu od siebie wrzuciłem. Może gdybyś nie próbowała mnie zripostować za wszelką cenę to byś to zauważyła.

Gość zuzanaaaa
jankerys? haha a co masz poniżej 165? :)