Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanaaaa

Niski facet...

Polecane posty

Gość zuzanaaaa
ale to nie jest jakies chuchro! ja owczem mam to 173 czy 2 ale jestem szczuplutka, on jest swietnie zbudowany, o obrone nie musze sie martwic, zreszta nie bedzie musial mnie bronic, niech zacznie sie bac o cos innego

Gość szczerze z doswiadczenia
sam wzrost u faceta dawal mi tylko dobre samopoczucie 2 razy do roku jak zalozylam szpilki. Ale mialam tez takiego innego 175 mega ciaaaacho :) i o nim kolezanki cogle nawijaly za moimi plecami ( w sensie ze jest niby za przystojny dla mnie haha ) ale ja mialam to gdzies przezylam takie komentarze i przezyje inne

Gość IMO13246
@sosssssss "imo ona nie jest zyrafa jak ty(..)" A w ryja kcesz ;) Nie jestem kobietą, wypraszam sobie!

Gość IMO13246
Jeśli fajna z ciebie laska to łam, gnieć i wyginaj do woli :P

Gość IMO13246
To zdala od mojej "nogi" zboczuchu!! 0_0

Gość zuzanaaaa
koleżanki, koleżanki czasami mam wrazenie ze to one za was decydują hah :) ja potrzebuje tylko tego małego zdecydowania, chociaz jest duże ryzyko, ze nam i tak nie wyjdzie, ale znowu 4cm to nie jest az tak duzo! jakbyscie zobaczyli jak on wyglada... jest boski, i zauroczony jak narazie mną i moją urodą... ale kurcze ten glupi sczegól mi przeszkadza i wiecie okłamuje go, bo powiedziałam ze wzrost to tylko cyferki...

Gość IMO13246
Majac juz GEJÓW z głowy możemy powrócić do tematu małego facecika...

Gość zuzanaaaa
IMO jestes pierwsza osoba która nie zna tu sosa :), a tak wogole czesc sos ja to ten podszyw od 9 s, jesli pamietasz :D

Gość IMO13246
!69cm ?! A niby jakim cudem on może być dobrze zbudowany? PRZECIEŻ TO WZROST SIEDZĄCEGO PSA!

Gość IMO13246
Ale wtopa. W sumie to sosss pisze tak miękko, ciepło nie słychać w jego tekstach buzującego testosteronu.

Gość zuzanaaaa
nie bede udowadniała, ale zdziwiłbyś sie jakie ma ciało przy akim wzroscie, zreszta nie przasadzajmy jakby miał 150 to wtedy mozna sie jeszcze głebiej zastanawiac... sos, niby tak, ale on jest zbyt atrakcyjny, a niskich dziewczat jest tez duzo, wiec konkurencje bym miala tak czy tak chociaz, nie wiem czy da sie ze mna konkurowac, niech on sie lepiej boi o jego konkurencje x)

Gość znam niskich ok 170 cm
tak przystojnych ze nawet najbardziej wysportowany 2 metrowiec nie mialby przy nich szans. Jest mnostwo wysokich pasztetow, wrecz odpychajacych. zycze zdrowego rozsadku ;)

Gość zuzanaaaa
polecisz na wysokiego.... sos czemu az tak oceniasz ludzi po wzroscie?

Gość IMO13246
Pisać? Na kafeterii?! Może jeszcze inteligentna konwersacja Ci się marzy! Z tutejszymi lachonami?! Moje aspiracje sa bardziej realne: tu podpuscic, tam wyżebrać nagie fotki...:P

Gość a wiesz, że ....
Niskich natura dobrze obdarzyła, że za każdym razem będziesz miała orgazm, wiem coś, bo sama mam niskiego faceta 166cm, ale w łóżku jest super, o niebo lepszy od tych wysokich muzykantów. A, to jest b.ważne.

Gość IMO13246
Hhahahaha! Wielkie kutasy małych facetów! :) W hitlerowską propagande też byś uwierzyła? :D

Gość giergi
zależy, jak bardzo Ci nie odpowiada. nie oszukujmy się, partner musi nam się podobać, pociągać nas. jak zamiast myśleć o tym, jak świetnie prowadzi w tańcu, będziesz myślała,że gdyby był wyższy to nie musiałabyś tańczyć w trampkach itp. nie oznacza to,że jesteś pusta. nie podoba ci się i jeśli się nie podoba to najczęściej nie jesteśmy zainteresowani. ze względu na inne cechy chcesz znoisc to,czego ci brakuje, bo nikt nie jest idealny bla bla bla. zalezy od tego, jak bardzo ci cos nie pasuje, jak bardzo pasuje ci cos innego. to juz tylko twoja decyzja. nikt za ciebie jej nie podejmie. jak jestes mloda - baw sie i mierz wysoko:)

imo zaloze sie ze jestes sfrustrowanym niezbyt atrakcyjnym wysokim facetem. to da sie wyczuc i wywnioskowac ;)

Gość zuzanaaaa
kurwa i znowu o tych przyjaciółkach wspolczuje tym ktorzy wybieraja na tej podstawie... zazdrosc innych nie jest wyznacznikiem, ale wiesz kobieta po prostu lubi czuc sie taka mała i bezbronna w ramionach faceta! nie jestem pewna czy moge czuc sie tak przy nim bezbronna tak ale mała? nie musisz mi mówic ze osobowosc jest wazna bo to wiem! jawet naprzystojniejszy facet jesli jest dupiek nie ma szans... imo a ty wierzysz ze kazda kobieta leci tylko na dlugosc penisa? uwiezyłes w to?

Gość IMO13246
Jestem realistą droga kolezanko :) Popatrz na to: Litr coli jest gorszy od 2 litrów (za tą samą cenę) Pusty portfel jest gorszy od wypchanego. Brzydki jesy gorszy od ładnego. Tak więc: niski jest gorszy od wysokiego, a autorka ma wysokiego adoratora w okolicy, to po co jej NIBYFACET?

Gość zuzanaaaa
giergi własnie on mi sie podoba, bardzo, wacham sie jak narazie tylko z tego powodu...

Gość Serafina_90
No co jak co, ale to chyba prawda, że niscy faceci zazwyczaj są dobrze obdarowani przez naturę. Już nie raz o tym słyszałam i sama mogę potwierdzić bo mojemu facetowi o wzroście ok. 170 cm wysocy koledzy mogą zazdrościć sprzętu. ;)

Gość zuzanaaaa
może dlatego że miły jest lepszy od tego mniej miłego? swoją drogą rozumanie masz do dupy, idąc tą drogą dwójka martwych dzieci jest lepsza od jednego martwego? bo ilosc? gdzie jakość? jakość niskich facetów jest mniejsza niż wysokich? tak samo blondynek niz brunetek?

Gość IMO13246
Przetwórz zdjęcie tego drugiego w photoshopie ( jak pierwsze z djęcie zostało obrobione) to pogadamy cwaniaro :D

Gość giergi
ja bym brała 190. mam slabosc do wysokich, mimo,ze z wysokim nie jestem. zastanow sie, bo pozniej dojdzie przywiazanie, odpowiedzialnosc, lojalnosc, uplynie czas. i zatesknisz za beztroskim czasem. i bedziewsz wtedy wiedzala,ze X lat temu wybralabym inaczej. jedyna moja rada - mierz jak najwyzej. nieprawda,ze nie ma idealow. sa. ale sa naszymi idealami. dla nas.

Gość jaki byl wasz 1 raz?
ale gderacie jak pokreceni....moje 3 koelznaki maja nizszych facetow od siebie i nosza wysokie buty, im to nie rpzeszkadza...a Ty autorko rpzeciez mozesz zrezygnowac z wysokich butow skoro ich noszenie rpy nim Ci przeszkadza prawda? nie warto sie takimi sprawami przejmowac.

Gość zuzanaaaa
rozumowanie* hahhahahaha rozumanie xD no oczywiscie ze tego 175! zreszta ten przy tym 'moim' jest dosyc przecietny :)

Gość zuzanaaaa
zreszta chyba i tak za wzesnie o tym mowa, bo zanim cos zdeklarujemy to pewnie sie nasza znajomosc skonczy x)

no wlasnie tu sie rozchodzi o wyglad czyli jakosc a nie o 2 litry coli :D Dam ci taki przyklad mimo iz jestem kobieta: wolalbys zastawe lub poloneza czy np audi a1 albo jakies audi a3 albo cos w tym rodzaju? przeciez zastawa jest 2 razy wieksza wiec dlaczego to te mniejsze sa 2 razy drozsze? :D