Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzanaaaa

Niski facet...

Polecane posty

Gość zuzanaaaa
nie popadaj w skrajność :) już nie wyzywaj mnie od głupich panie madralo, bo szłam tą samą logiką co geniusz sarkazmu x) nie wazne jaki być teraz podał przykład ta logika jest idiotyczna, moj przykład pokazał głupotę tego i nie mówie ze wiekszosc matrwych dzieci jest lepsza od mnieszej ilosci a IMO to potwierdził swoim CIĘŻKIM SARKAZMEM :) czutaj uwaznie i nie wyciągaj pochopnych wniosków :)

Widzę, że temat trochę uciekł ale odpowiem. Jestem z facetem niższym ode mnie o ok 5cm i jest zajebiscie. Na początku myślałam podobnie jak Ty ale zakochałam się w nim na zabój i nie przeszkadza mi to. Nie noszę szpilek ale jakoś specjalnie mi to nie przeszkadza. Jeśli się dogadujecie i jest wam dobrze ze sobą to nie rezygnuj z niego.

Gość IMO13246
TO JEST LEPSZE, NIŻ NIEJEDNA TELENOWELA! :D

Jest wspaniałym facetem i nie wiem jak w ogóle mogłam się taką pierdołą przejmować i w ogóle zastanawiać czy z nim być.

totalne bzdety z tym wzrostem. pozniej w realu zakochuja sie i tak w tym ktory zwroci na nie chocby uwage, potocznie mowiac "zauwazy w tlumie". i nie robia na mnie nigdy wrazenia opowiastki lasek o tym jakiez to akurat one nie sa atrakcyjne i jakiegoz to nie maja powodzenia u mezczyzn, bo to akurat mowi prawie kazda, zapewniam Was, nawet te zupelnie srednie.

Gość zuzanaaaa
Tokyo dzieki, o takie odpowiedzi mi chodzi,jak widac da sie bez wyzyisk :) staram sie przekonac samą siebie, ze to nie wazy sczegół, bo zdaje sobie sprawe ze moge duzo stracic wycofując sie, mysle ze zmienie zdanie i zauwaze jak moglam byc tak niepowazna i rezygnowac z powodu 4cm :) dziwie sie wogole z wyzszych wypowiedzi, ze sa jeszcze osoby ktre moga krytykowac, wytykac na ulicy zwiazek gdzie partner jest nizszy, ale w koncu to polska :)

Gość zuzanaaaa
janekrys nie mam zamiaru Ci udowadniac :) nie lece na pierwszo lepszego ktry zwroci moja uwage :) stereotypowe myslenie o kobietach nie zna granic :) ehh...

Gość IMO13246
Zuzia. Ty zostaw tego faceta. Będzie się z Toba tylko męczył. Szczególnie jak otworzysz buzię...

Byłabym totalną idiotką gdybym olała to co mam, to jaka się czuję przy min kochana i szczęśliwa na rzecz jakiegokolwiek innego - bo wyższego. Wydaje mi się, że powinnaś spróbować. Najgorzej jest przegapić szansę.

Osoba która od przykładu z cola przechodzi w przykład z martwymi płodami mówi mi abym nie popadał w skrajność.. o kurwa. Z tym że "geniusz sarkazmu" podał przykład produktu spożywczego a nie martwych dzieci. Przykładu nie mam zamiaru podawać bo sprawa chyba jest oczywista,a Twój przykład pokazal głupotę, to fakt, ale Twoją. Mam nadzieję że nie zostaniesz matką i nigdy z matkami nie będziesz się spotykać bo jak już jebniesz swoim żartem o martwych płodach to boki pozrywają. Nie martw się, to co napisałaś wcześnej podałem głębszej analizie i to dwukrotnie bo nie mogłem w to uwierzyć.

mojej teorii nie wyssalem z palca, widze co sie dzieje dookola, mam oczy, kobiety reaguja wlasnie wedlug powyzej opisanego przeze mnie schematu. Tylko w takich portalach jak ten takie bzdury wypisujecie , w realu jest diametralnie inaczej

Gość sosik_pl
IMO13246 to równ gość :D Nie wiem, jak można było nie załapać jego wypowiedzi...

Gość IMO13246
Kończę na "dzisiaj" :) Dobranoc moi mili. Zuzanno, pozdrawiam :D

Gość zuzanaaaa
no własnie najgorsze jest to jak sobie uświadomisz, ze byc moze szansa ktra mialas na wyciagniecie reki, minela, bezpowrotnie... OK, PANOWIE MĄDROSCI, w koncu macie racje, jestescie facetami x) szejku nie zrozumiałes :) rozumiem, ze lubisz sobie powyzywac, ludzie sie boja kontrowersji, martwe plody? to glupi przyklad? jakie zarty? nie rob ze mnie dzieciobójcy, nie DOPOWIADAJ W SWOJEJ GŁOWCE SOBIE SŁOW, JESLI NIE POTRAFISZ ZROZUMIEC, w jakim ty swiecie zyjesz? zresta napisałam dzieci, nie płody, wiec powtarzam nie dopowiadaj sobie! (co nie zmiena faktu, ze zycie jest rowne zyciu), dziennie ginie ich tysiace a ty traktujesz smierc podawana w przykładach jako tabu? POWTARZAM KURWA MAC ZEBYS ZROZUMIAL I NIE WYMADRZAŁ SIE, 'sarkastyczna; teoria mezczyzny? powyzej twierdziła jasno ze im wiecej tym lepiej? czy aby na pewno? wiem ze po raz 3 nie zrozumiesz, nie badz takim moralista swoimi slowami nie zabilam dziecka, kontrowersja to nie glupota, ale kto wygra z polskim mysleniem? :)

Gość avpII
janekrys ma racje tak zachowuje sie jakies 90 proc doop. Zwrocisz na nia uwage cos zagadasz juz bedzie o tobie rozmyslac przez nastepne 2 tyg.

Gość zuzanaaaa
ale jak nie załapac? x) kto nie załapał? czytaj moje posty dobrze,a pozniej przeczytaj je jeszcze raz, jesli dalej nie zrozumiesz, wyjdz z tematu, dobrze? dlaczego jest tak, ze z 4 facetów z tego tematu tylko jeden (sos) nie proboje mi wmowic głupoty, ponizyc itd? :) panowie jake kompleksy? CZY TO CZYSTY SZOWINIZM? :)

Gość zuzanaaaa
ok, wiekszosc dup?, moze sie i tak zachowuje :) moze :) ale błagam juz KTO JAK KTO ALE WY MI NICZEGO WIECEJ NIE WMAWAJCIE, zamykam temat, bo już nie ma sensu, dzieki za przydante odpowiedzi :)

Zuzanna - Pamiętaj że to Ty masz problemy ze zrozumieniem. Główkę to Ty masz i to pustą więc daruj sobie ten tekst. Żyję w zdecydowanie innym świecie z tego co widzę bo w moim za przykładu nie bierze się martwych dzieci za przykład żeby komuś wytłumaczyć swój pogląd. Jeśli dla Ciebie to norma to współczuję. Nie mam pojęcia co próbujesz przekazać w cudzysłowie ("sarkastyczna; teoria mężczyzny") i jestem prawie pewien że to przez Twoją nieumiejętność posługiwania się znakami. Jeśli chodzi Ci o to co próbował wytłumaczyć IMO to nie jest to teoria mężczyzny ale LOGIKA. Słyszałaś kiedyś o tym? Nie mów mi o anomaliach typu "niektóre wolą niższych od wyższych" bo niektórzy też wola kozy, ale to kurwa nie oznacza że miłość do kóz jest normalna. Nie staram się Ciebie umoralnić, ale jedynie wskazać błąd w zachowaniu i w żadnym stopniu się nie wyżywam. Miałem dość spokojny i owocny dzień. Ok, kontrowersja to nie głupota. Bądź kontrowersyjna i zjedz swoje odchody (nie mów że popadam w skrajność bo będziesz hipokrytką). I skoro tak Ci źle z "polskim" myśleniem to śmiało możesz jechać do swoich afrykańskich braci. Tam Cię zrozumieją.

Gość zuzanaaaa
afrykanskich braci? :) poprzez rasizm udowadniasz swoj poziom, dobranoc ps. nie musze powtzarac ze dalej nie rozumiesz, prawda?

"Nie mów mi o anomaliach typu "niektóre wolą niższych od wyższych" bo niektórzy też wola kozy, ale to k**wa nie oznacza że miłość do kóz jest normalna." Widzę, że w Twoim mniemaniu miłość do niższych jest nienormalna. Czy może ja też nie czytam ze zrozumieniem?... Swoją drogą gratuluję porównania.

Gość avpII
no ale to fakt niektore wola nizszych od wyzszych jezeli ten nizszy jest przystojniejszy. Nie widzisz kolego czasami jak patrzysz na ludzi ze np pomimo iz jest ktos wysoki to moze byc nieatrakcyjny? Ja znam mnostwo takich przykladow

Gość avpII
Malo tego , nieraz sie zdziwilem jak kolezanki z grupy na wysokiego faceta mowily ze jest "nieciekawy" "niespecjalny" itp. Nieraz tez uslyszalem o kurduplach ok 170-175 cm ze to "ciacho".. Dziwne, a jednak..

Gdybym napisał "braci z zachodu" też byś mnie nazwała rasistą? Nie napisałem że miłość do niższych nie jest normalne, ALE że biologa skonstruowała was tak, że POWINNI wam się podobać bardziej wyżsi faceci od niższych jeśli JEDYNE czym się różnia to wzrost. Nie nazwałem niższych ludźmi upośledzonymi czy w jakimś stopniu zacofanymi.

Gość avpII
jesli jedyne czym sie roznia to wzrost to moze i tak, ale rzadko jest tak ze jedyne czym sie roznia to wzrost. Jednak kazdy wyglada inaczej

avpll - Pomimo że kręcą mnie jedynie dziewczyny to też doszedłem do wniosku że mniejszych ładnych (z jakimiś regularnymi kształtami twarzy) jest więcej niż wyższych i dlatego nie uważam nic dziwnego w tym że komuś może podobać sie niski. Cały czas mówię TYLKO o wzroście. Nie od dziś wiadomo że większość kobiet ma problemy ze skupieniem się na jednej rzeczy. Idę spać, mam dość. Dobrej.

Gość zuzanaaaa
jesli mowa o Afrykańczykach to z północy :) ale, wciąż byłbyś dla mnie rasistą :) nikt nie zrozumiał nikogo nawidoczniej, ale do cholery dlaczego na forach zawsze znajda sie osoby typu pan szejku, gdzie beda probowac wcisnac w temat swoje zyciowe madrosci? udowadniac cos na siłe? to nie działa tak chłopcze :) a teraz dobranoc tak na powaznie