Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..mmmnn

Jutro mam spotkanie z sponsorem

Polecane posty

Gość ..mmmnn

Strasznie sie boje. Jest to moj pierwszy raz... Nie bardzo wiem jak mam sie zachować. Na razie to tylko będzie rozmowa , ale ja juz mam doła :(

Gość ..mmmnn
ale chodzi o to że ja nie bardzo wiem jak sie zachować.. I zapewne spale buraka ;/ Zatkam sie i bede jąkać :/

Gość po pierwsze wrzuc na luz
musisz byc konkretna,pewna tego co mowisz,jak bedziecie ustalac warunki finansowe,by sie z Toba nie targowal.i zazycz sobie zaliczke z gory by Cie nie wyrolowal.i umow sie w miejscu publicznym by ogarnac czy facet nie jest chorym zbokiem by ci sie krzywda nie stala.powodzenia;)

Gość ..mmmnn
Dziękuje. Ale kurcze jak ja nawet boje sie glupiej rozmowy telefonicznej. No jutro napisze jak przebiegło spotkanie ale wątpie żebym dała rady :(

Gość widac sami doswiadczeni
praktyczne rady daja jak zostac szmata

będę jesli masz byc tak nie konsekwentna jak w pisaniu po polsku to lepiej odwolaj to spotkanie

Gość pytajnikAnC
Kurczę, a mogę zapytać o Cię skłoniło do takiego działania?? Studiujesz pewnie? A skąd tego pana wytrzasnęłaś? Widziałaś go wcześniej?

Gość ..mmmnn
wypije sobie dwa piwka przed i powinien być luz na trzeźwo nie dam rady

to jak sie nie czujesz na silach,to nie rob tego,moze sie po prostu nie nadajesz na takie uklady,on to wyczuje i moze sie zniechecic,albo sam Ci podziekuje.jak Cie zapyta na co zaliczka to ; jako zabezpieczenie,bo musisz w siebie zainwestowac,bielizna,ciuszki,kosmetyki.na poczatku kazda ma stres,ale pozniej przechodzi po 1 spotkaniu;)

Gość ..mmmnn
nie , nie widzialam Odwieczny problem (studia) Odpowoiedzial na moje ogłoszenie, Spośród wielu wybrałam Go bo widać nie chodzi mu tylko i wyłącznie o sex.

Gość gfhfghfh
robisz to za karte albo doladowanie ?

Gość ..mmmnn
po pierwsze wrzuc na luz Ok dzięki , dzis bede sie całą noc nastawiać i pujde na to spotkanie jak nie dam rady to odpuszczam sobie takie cos

Gość ..mmmnn
wkońcu to tylko rozmowa...

Gość błekit renaulat megane
sama sobie zaprzeczasz:D Niech przynajmniej przyjedzie wypasionym wozem, aby z daleka było widac ze to on:) tak ciemno w tych autach... i każdy ma takie same..

a ja z wygody,nigdzie nie zarobie 5tys/mc i jestem sama narazie to luz;) zasmakuje ci takie zycie,nie pij piwa bo bedziesz smierdziala,wypij sobie drinka:) a gdzie go znalazlas? ja na erodate:P

Gość ..mmmnn
sponsoraszukam.pl No może faktycznie wypije drinka. Kurcze to moje pierwsze takie spotkanie i troche sie obawiam Ale mam nadzieje że będzie ok

Gość ihaaaaaaaaaaaa
5 tys to ty widzialas chyba w internecie

Gość ..mmmnn
A ja wierze że można zarobić 5 tyś. Musisz być naprawde ładną i sexsowną kobietą :)

Gość sdfksdfsdfsdf
zernie cie jak dziwke z paroma kumplami a potem cie wyrzuca gdzies w jakims lesie albo trafisz do burdelu gdzies do ruskich

Gość ..mmmnn
umowilam sie na rynku z nim , wiec raczej nigdzie mnie nie wywiezie..

Gość błekit renault megane
wierzycie, że płacą za urode?? ja nie wiem jak te kobiety z roksa.pl nie boją się tego sexu na wyjazdach.. 90% facetów nie szanuje, mimo że korzysta, prostytutek wiec traktuje je jak przedmiot.

Gość katolicki maczo
zamiast iśc ze sponsorem ciężko grzeszyć idź do kościoła i tam klęknij przez Bogiem.

Gość ..mmmnn
łatwo wam sie gada ;/

Gość lailalalalala
o ktorej sie umowiliscie ? wiesz juz za co i ile bedziesz brala mniej wiecej ? ?

Gość latwa przyjemna i dobra kasa
o ile spons ma w miare wyglad,ale zazwyczaj to biznesmeni nie majacy czasu na stala partnerke,wiec sobie kupuja i bardzo dobrze placa;) pierdziele normalna prace,skoro moge miec 1000zl za glupia 1 noc;)