Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagódka malina

Szukam faceta :) rysopis :

Polecane posty

Gość jagódka malina

minimum 180 cm ciemne (najlepiej kręcone) włosy piwne lub brązowe oczy zarost (moze byc lekki- kilkudniowy bródka tez jest ok) umięsniony (ale nie szukampakera lekko zaznaczone miesnie sa ok) lubie "duzych" chlopcow (szerokie ramiona, klata) lubie meskich facetów zadbany, ubrany gustownie (nie znaczy drogo. fajne dzinsy zwykle t-shirty, koszule, kurtki skorzane, buty nieznoszone) bizuterię typu wisiorki, sygnety, bransoletki sa ok, ale bez przesady tatuaze wskazane piercing nie

Gość 231231
Powinnaś opisać też siebie.

Gość O! i to mi sie podoba!
konkretne wymagania, konkretna babka! i nie odstępuj od tego moja droga! każda szanująca sie kobieta powinna wybierać faceta , takiego jaki jej w 100% odpowiada, a nie dawać sansę kaszalotom tylko dlatego że cieszy sie, że ktoś wreszcie zwrócił na nią uwagę! dziewczyny! wymagajmy i szanujmy się!!

Gość jagódka malina
Dodam iz mam penisa 14cm :classic_cool:

Gość ljhbvdljkf
a co sama oferujesz? na podstawie kryteriów, jakie podałaś (100% dotyczących wyglądu zewnętrznego) mniemam, że twój największy potencjał kryje się między nogami 💤

Gość jagódka malina
słodka dzelusia - nie udal ci sie podszyw 🖐️

Gość jagódka malina
bo mnie na pierwszym miejscu interesuje wyglad. a czy ktoś jest madry i inteligentny można wywnioskować już w trakcie pierwszej rozmowy.

Gość mój typ to podobny do:
MJ DiCaprio albo coś w deseń Timberlakea

Gość nie było żadnego podszywu
słodka dżelusia to jakas totalna kretynka hahahahaa :D wystarczy wejść w jej nicka i zobaczyć ilość nabitych postów . Nie było żadnego podszywu, kretynka zapomniała sie wylogować i sama to napisała buahahaahaahhahaaaaa :D:D:D nie wierze jaka głupia! :D

Gość pffff
pustaki!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość jagódka malina
nie wmawiajcie mi , że dla was wyglad sie nie liczy :)

Gość najwieksze pustaki i paszczury
maja zawsze najwieksze wymagania ani to wygladu nie ma ani intelektu i mysli ze przyjdzie do niej ksiaze z bajki

Gość jagódka malina
ok, spotkajmy sie i powiedz mi to prosto w twarz :)

Gość o ja ......;;
o ja tez zauwzylam ze lubie duze klaty w sensie nawet nie umięśnione ale jakby tak naturalnie nie wiem genetycznie(?) szerokie a reszta to mi obojetna jest:)a i jeszcze przedramiona umięśnione; przepraszam to nie o mnie miało być;) niestety nie jestem tym a raczej tą kogo szukasz:) Pozdrawiam!

Gość a nieeee
skonczyło sie kurwa! ja bede teraz wymagać ! brałam se paszczurów bo myślałam że tacy sa w porzo! myliłam sie!! trzeba wybierać se bogatego i przystojnego!! i nie pierdolić sie tylko wymagac tego co najlepsze a nie poniżać i zadowalać tym co dają!

no wlasnie wszystkie paszczury chca tez bogatego i przystojnego z naciskiem na to pierwsze ale kto by chcial takiego potwora sponsorowac? no naprawde nie wiem chyba jakis slepy lysy :classic_cool:

Gość jagódka malina
rozumiem, że tylko z takimi obcowałeś, stąd ta frustracja 🖐️

Gość to szukaj dalej
myslisz ze szanujacy sie facet wezmie kota w worku? moze cos o sobie? czasy ksiezniczek niestety minely, wiec okresl sie co masz w zamian do zaoferowania

Gość odpowiadam twoim wymogom autor
ko. a teraz przedstawie skoje: wzrost, min. 173cm waga: do 55 dlugie geste, blyszczace blond wlosy (naturalne oczywiscie) oczy niebieskie lub zielone, duze maly nosek gladka cera (bez wypryskow, piegow, pieprzykow etc) ladne, pelne usta biale, proste zeby biust min. C waska talia, dlugie, szczuple nogi to ja, wymienimy sie mailami?

Gość jagódka malina
jak na razie to żadnego takiego tu nie ma, wiec po co mam się "uzewnętrzniać" :)

Gość jagódka malina
haha naprawde uważacie ze ten opis pasuje do jakiegos Adonisa? naprawde mam ĄZ TAKIE wymagania?

Gość IQ 220
ja tez szukam dziewczyny nigdzie nie moge znalezc tej jakiej szukam szukalem juz doslownie wszedzie dlatego trafilem tutaj bo moze akurat znajdzie sie ta jedna to teraz czas na moje wymagania: musi miec IQ 80+ to jak? jest tutaj jakas ktora spelnia moje wymagania?

Gość jagódka malina
szowinista :O

Gość Nie_umalowana...
odpowiadam twoim wymogom autor.. Łoo Jezu to mi kompleksów narobiłeś :o

ja pasuje a nawet przerastam twoje wymogi tylko ze nie interesuja mnie zdesperowane paszczury :classic_cool:

Gość odpowiadam twoim wymogom autor
coo, wydaje sie wam, ze tylko wy mozecie miec wymagania, a same miec bmi 30, tluste wlosy i miec wszystko w dupie?:O Powodzenia w szukaniu, moze w przyszlym wcieleniu znajdziesz:D:D