Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbina z milowic

Smażę pączki, wychodzą prawie czarne. Co robię nie tak?

Polecane posty

Gość balbina z milowic

Pomocy!!!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość za gorący tłuszcz
ot co

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość taka ot nijaka
po 1. smarzę :) po2. za duży ogień :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia od Roxi
a jednak - smaze ;) z z kropka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie poprawiaj ortografii jak się nie znasz nijaka A co do drugiego to tak, za duży ogień możesz mieć. Z oleju Ci się taki biały dymek wydziela (akroleina konkretnie to się nazywa)?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość balbina z milowic
Chodzi o to, że tłuszcz wcale nie jest zbyt wysokiej temperatury. Z wierzchu czarne, a w środku niedosmażone. Ehh.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość balbina z milowic
Raczej żaden dym się nie ulatnia. Ale może faktycznie tłuszcz był na początku zbyt nagrzany i dlatego wychodziło jak wychodziło. Muszę spróbować raz jeszcze i zobaczyć. To mój pierwszy raz ;) z pączkami i trochę nie wiem co robić :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×