Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zalamana2829

co ja mam zrobic z sama soba?

Polecane posty

2 dni temu poklocilam sie z mezem........ublizalismy sobie az doszlo do tego ze on mnie pobil.24H musial przesiedziec i jak wyszedl spakowal ciuchy na 2 dzien wymeldowal sie z domu zabral bankpas i zostawil mnie z 2 dziecmi i dlugami.Mieszkam za granica i nie mam tu nawet rodziny.Jestem zalamana i niewiem co zrobic.Ciagle tylko placze i tesknie za nim mimo krzywdy ktora mi wyrzadzil.Nie potrafie sama sobie ze soba poradzic zyje w stresie a moje dzieci wachaja jego poduszke i pytaja kiedy on wroci, Od czego mam zaczac? jak mam zapomniec nasze 10 straconych lat ?nic nie jem a polykam pelno tabletek na uspokojenie co mi nic nie pomaga w takim stresie zyje.Prosze pomozcie jak mam sobie poradzic bo jestem pelna uczuc a moj maz 1 wielki kamlot

Ludzie przezywaja dramaty tylko przez to ze chcialo im sie bawic w rodzine. Zycze powodzenia. Za to mam rade dla przyszlych pokolen matek : zapladniajcie sie in vitro, a facetow zastapcie butelka wina :)

Gość jak zostawil z dlugami
nie jego dzieci? z kim wy sie zadajecie ze tak potrafia sie swoich dzieci wyrzec nagle jak im przestanie szafa grac?