Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona Zuzia 36

Mąż zdradza mnie z nieletnią. Ona ma 16lat

Polecane posty

Gość Zraniona Zuzia 36

Jest piękna, a ja po 2 porodach nie jestem juz taka młoda i powabna. chce zakończyć życie. Ktoś tak ma?

Gość nie przejmuj się
z pewnościa znajdziesz kogos dla siebie. Twój facet to drań

Gość zaakceptuj siebie taka jaką
jesteś

Gość nie wiem co mam ci
doradzić

Gość 222222
jaka piękna? to zwykły kurwiszon jakich wiele, do tego zdesperowany i brzydki bo za żonatego sie bierze... jak by była piękna to by miała powodzenie wśród rówiesnikow albo i starszych ale wolnych...

Gość no cos w tym jest
złe zycie

Gość uważajcie na wróżbitów
wyobraźcie sobie taka sytuacje poznajecie w necie kogoś nie wiedząc ze ta osoba ma zdolności paranormalne tzn. jest trochę jasnowidzem poza tym świetnie zna tarota potrafi wiele powiedzieć o kimś na podstawie jego daty urodzenia zdjęcia itd. przydatna jest data urodzenia ale to nietrudno zdobyć i taka osoba poznaje przeszłość przyszłość i teraźniejszość twoją i twoich bliskich. Przy okazji różnych wypowiedzi np. na jakimś forum robi aluzje do rożnych przeżytych przez ciebie sytuacji wydarzeń czasem takich o których nikt nie wie po za tobą. zaczyna cie dokładnie analizować twój charakter twoje zachowanie to jak postąpiłeś w jakiejś sytuacji. i mówi o wydarzeniach które co dopiero sie zdarzają a ty wiesz ze tak było dosłownie przed paroma godzinami albo mają się zdarzyć i co wydaje mi się szczególnie nieprzyjemne rozwija przed tobą nieciekawe pesymistyczne wizje coraz bardziej dołujące negatywne .................. co myślicie o osobie obdarzonej takimi zdolnościami dlaczego to robi w jakim celu czy na zlecenie jakiejś sekty czy dla zabawy bo np. wróży za tzw. grosze wielu osobom i natrafiła na kogoś kto ją zainteresował dowiedziała się ze ta osoba jest samotna więc można sie nią zabawić ..? czy bardziej jest to wyrównanie rachunków bo ta osoba nazwijmy to inwigilowana nadepnęła jej w jakiś sposób na odcisk mówiąc kolokwialnie ? tak czy siak uważajcie bo wy zadajecie jedno pytanie a ktoś może poznać całą waszą przeszłości teraźniejszość i przyszłość nie tylko waszą ale waszych bliskich

Gość bardzo dobrze
to dobrze ze jest piekna. Pomysl jak bys sie czuja jesli był by to jakis mega pasztet :/

Gość bardzo dobrze
"tak czy siak uważajcie bo wy zadajecie jedno pytanie a ktoś może poznać całą waszą przeszłości teraźniejszość i przyszłość nie tylko waszą ale waszych bliskich" a niech sobie poznaje...chuj mnie to obchodzi...tylko zeby sie kurwa nie dziwił

Gość 16 lat to dla faceta sam miód
taka dziewoja aż szkoda by mi było jak by miał taką okazje żeby se chłop nie poruchał zdrowo :P nie bądź egoistką niech sie facet nacieszy ta młoda a ona sie podszkoli przy nim a później znajdzie młodszego albo bogatszego :)

Czyżby pedofil się w nim odezwał? 16-latka? Bez przesady, pewnie chciał się dowartościować, że może wyrwać młodą, a tej z kolei imponuje, że chciał ją taki dojrzały i doświadczony... Facetom w głowach się przewraca, a głupie gówniary wyobrażają sobie cuda. Facet Ci poprostu zdurniał. Nie zasługuje na Ciebie! Weź się w garść Kochana i jakoś to przetrwaj, tylko mu nie dawaj szansy na powrót, niech sobie idzie do małolaty żyć z nią i mieszkać, pewnie sobie nawet tego nie wyobraża, ogier zasrany! Wzburzyłam się! :-) Trzymaj się i na pewno znajdziesz mądrzejszego faceta, który doceni to, co ma.

Ona jest mloda, ładna i nie narzeka. On chciał sie znowu poczuć młodo, albo wrecz przeciwnie młodości nie miał, nie mógł się wyszaleć to sobie nadrabia.

Gość 27lat
jaja mu obetnij to sie uspokoi.i wroci z placzem

Twój mąż najwidoczniej przechodzi kryzys wieku średniego i próbuje się dowartościować. Zostawiłabym go na Twoim miejscu...

Gość Zraniona Zuzia 36
wy głupie kurwy , to prowokacja a wy daliscie sie nabrac hahahahaha

Gość Zraniona Zuzia 36
ahahahah ale wy wszystko łykacie :D

Gość Zraniona Zuzia 36
nie mam meza wy głupie tepe szmaty hahahaha , nawet kobietą nie jestem...ahahahhahaha

Gość cięzkie jest zycie nasz
e rghfdhd