Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadatliwa.........

Czy mogę się podobać?

Polecane posty

Gość Gadatliwa.........

Jestem bardzo drobną dziewczyną mam 158 cm wzrostu i 43 kg. Mam 21 lat, dawniej miałam straszne powodzenie ale teraz nastała "moda" na wysokie i wychudzone dziewczyny. Przez to czuje się nieatrakcyjna, szczerze mówiąc zryła mi się bania od tego co nam wpajają w mediach. Wszędzie lansują wygląd modelek. Wpędzają normalne dziewczyny w kompleksy a my się dajemy ...:(

Gość kocichrupekkk24
Ty nie jesteś normalna jesteś kurdupel

Gość Gadatliwa.........
Może i kurdupel .. :o ale jakoś jakiś czas temu nie zwracałam na to aż takiej uwagi , nie przeszkadzało mi to a teraz .. w erze "tap model" to robi się chore lansowanie anorektycznych patyków..

Gość kocichrupekkk24
A Ty jesteś mały pączuś z dużym zadkiem tak;D

Gość Gadatliwa.........
a skas skarbie w tobie tyle zawiści?? :) nie jestem pączusiem ważę 43 kg :)

Gość Gadatliwa.........

Gość giergi
pierdzielisz jak statystyczna kafeterianka z 30 kg nadwagi, cellulitem, rozstępami i talią orki, ganiąca szkielety a w rzeczywistości wiedząca,że wygląda jak wiotki hipopotam. a jesteś szczuplutka, drobniutka, filigranowa. coś Ci się uroiło. fajna jesteś, a takie drobne kobietki mają swoich amatorów.

158 to nie jest kurdupel! Możesz się podobać, ale z takimi kompleksami daleko nie zajedziesz. Więcej pewności siebie! Każda kobieta jest piękna na swój sposób!

Gość wolę drobne
jestem wysoki i uwielbiam drobne kobietki! wysokie nigdy mnie nie pociągały!

Gość giergi
a jeśli już piszesz o zawiści - sama piszesz o patykach. przy Twoim wzroście takie przytyki są żałosne. wysoka, długonoga, zgrabna dziewczyna według mnie bije Cię na głowę, wszystko jedno,czy nazwiesz ją patykiem, czy nie.

Gość Gadatliwa.........
giergi - dziękuje bardzo :) Twoje słowa jak miód na moje serce :D a tak na poważnie to mam niezłą chandrę.. i jakiś dziwny okres w życiu który zniszczył moją pewność siebie.. :o

Gość Ta, no pewnie że tak
Zgadzam się z przedmówcą i nie "tap model" tylko Tap Madl

nie przejmuj sie sa duzi mali szczupli i grubi i wszyscy jakos zyja nie ma osob bez wad ale nie ma co plakac zaakceptuj siebie a bedzei wszystko ok

No to jesteś podobna do mnie :) Jestem nieco wyższa a ważę podobnie w porywach do 45 Ja myślę, że to nie ma znaczenia, moda nie moda, a facet i tak wybierze taka która akurat jemu będzie odpowiadała Tak samo można powiedzieć, że jest moda na metroseksulanych mężczyzn o kobiecej urodzie bo tacy są lansowani w mediach. A ja jakoś wybiorę takiego który wpadnie mi w oko nie patrząc na to czy pasuje do tego wzorca czy nie :)

Gość zuzanaaaa
przesadzasz! wysokie oczywiscie są w modzie teraz, ale wydaje mi sie ze jest więcej miłosników tych malutkich :) kazda kobieta jest piękna, musisz w wo uwierzyc i tego sie trzymac :)

Gość Gadatliwa.........
giergi - o jejku teraz to już nie jest miód .. :o :D tak może i masz racje biją mnie na głowę ;) pisze o patykach i nie mam tu celu obrażania wysokich dziewczyn tylko lansowaniu anoreksji .. szczególnie u wysokich dziewczyn które chcą być jak tee modelki z telewizji.. :o (ja przynajmniej nie mam złudzeń :D) Ogółem zawsze miałam spory dystans do siebie ale ostatnich czasy moja pewność siebie i ten dystans zostały nieźle zaburzone dzieje się to chyba głównie z powodu atakujących nas mediów i presji społeczeństwa.. Blackmail - dziękuję :) masz w zupełności rację kompleksy to nic dobrego :o wolę drobne- bardzo milo mi to slyszec :)

Gość Gadatliwa.........
Ta, no pewnie że tak - jak zwal tak zwal :D