Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerra

pomozcie, mam wizyte u ginekologa,a dostalam wczesniej okres...

Polecane posty

Gość cholerra

4 dni wczesniej (dlaczego??nie wiem...) chcialam tabletki anty, myslicie, ze moge pojsc na te wizyte i powiedziec, ze mam okres, ale ze mialam badanie rok temu bylo ok i zeby mi wypisala recepte? bardzo mi zalezy, nie wiem co mam teraz zrobic (ponad miesiac musialabym czekac na nastepny wolny termin)...

Gość tysiaczek#$$56
Jak poszłam po pierwsze tabletki do gina to nawet mnie nie badała, pytała sie kiedy cytologie robiłam i tyle :::) Mysle ze nie bedzie problemu...

Gość kasjipejammmmmm
hahhahaha dobre :D to chcesz zmarnowac wizyte prywatna na glupie tabletki?? juz niech cie zbada ginekolog jak juz placisz:O a wogole rok temu bylas na badaniach??????? :O badac sie trzeba co pol roku albo i czesciej:O

Gość cholerra
nie moge isc prywatnie ze wzgledu na ograniczenia finansowe, niestety... boje sie, ze babka (pierwszy raz do niej ide) nawrzeszczy na mnie ze zawracam jej glowe, ze niepotrzebnie przyszlam i prosze o te tabletki...

Gość dfefergf
to gdzie ty mieszkasz ze miesiac musisz czekac na wizyte u gina???????????????/ u mnie to sie idzie rejestruje sie i sie tego samego dnia ma wizyte

Gość cholerra
co pol roku? ja mam 24 lata, do tej pory zadnych problemow... bez przesady z tymi badaniami...

Gość cholerra
na NFZ tego samego dnia macie wizyte?? cos wierzyc mi sie nie chce...

Gość Firankla
U mnie tez z nfz trzeba czekac miesiac na wizyte... i mieszkam w duzym miescie.

Gość U mnie na nfz idzie sie kiedy
U mnie na nfz idzie sie kiedy chce. I nie potrzeba się zapisywać miesiąc, anie nawet dzień na przód :)