Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KreatywnaBezrobotna

Jak dorobić będąc bezrobotną???

Polecane posty

Gość KreatywnaBezrobotna

Hej, jestem od prawie roku bezrobotna i próbowałam dorobić sprzedając na pobliskim bazarku kwiatami i ciuchami. Może macie jakieś ciekawe pomysły jak można dorobić?? jestem kreatywna lubie handel ale i mam dusze artysty. Czekam na Wasze pomysły;-)

Gość xxxyz***
ja też chcę sobie dorobić myślę o grze na giełdzie

Gość xxxyz***
masz rację ja mam na razie 300zł ale i tak spróbuje do odważnych świat należy :-)

Gość jaki byl wasz 1 raz?
a dlaczego tak dlugo jestes bezrobotna? mysle ze mozes dorobic opieka nad dziecmi albo nad starsza osoba, mozesz roznosic ulotki, dorabiac rpaca chalupnicza

Gość KreatywnaBezrobotna
to może najpierw znajdz jakąś doświadczoną osobę, która się w to konkretnie bawi... i ma jakieś osiągnięcia. Potem się dowiedz co i jak i dopiero zacznij. Niby 300 zł to nie dużo, strata tego nie boli ale można się zniechęcić na starcie.

Gość KreatywnaBezrobotna
ponieważ pomagałam latem tacie w sadzie...;-( opieka nad dziećmi i starszymi osobami też niestety odpada, nie jestem jakaś delikutaśna ani co to nie ja, ale mam problem od zawsze, bo jestem nadwrażliwa na nie miłe zapachy i widoki, że tak się wyrażę...Praca chałupnicza jak najbardziej, tylko jaka?? teraz wszyscy tworzą biżuterię. Ulotki to też jest pomysł, dziękuje;-) ale mam nadzieję, że napiszecie jeszcze jakieś pomysły;-)

Gość sms na dobranoc
sprzedawaj tureckie perfumy kupujesz po 35 sprzedajesz po stówke miel tytoń kupujesz po ok 25 zł w liściach sprzedajesz po stówke ja handluje od 5 lat sprzetem rtv i mi bardzo dobrze idzie...jezdze do niemiec na flohmarkty i na tym zarabiam ok 3-4 tys na miesiac a nie mam żadnej działalności nawet.

Gość a ja handluję
półkotapczanami

Gość KreatywnaBezrobotna
a gdzie sie kupuje taki tytoń i perfumy?? hmm to też jest jakiś pomysł. Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły??

Gość kilonia
ja handluje lodókozmywarkami z NRD

Gość jsjyjtr
jasprzedaje lokówki do włosów kupuje po35 sprzedaje po stówie

Gość KreatywnaBezrobotna
ale gdzie Wy tymi sprzętami handlujecie?? nie uwierzę, że wśród znajomych

Gość KreatywnaBezrobotna
Czy ma ktoś jeszcze jakieś pomysły na dorobienie??

istnieje wiele ciekawych metod na dorabianie! MLM, chałupnictwo, giełda wymaga doświadczenia, pierwsze pieniądze pójdą pewnie na nie ;) lepiej na kokosie komuś pożyczyć już. Jeśli masz dobry kontakt z ludźmi zajmij się MLM ( marketingiem sieciowym ) możesz o nim przeczytać na stronach w mojej stopce a jeśli chodzi o chałupnictwo to uważaj na naciągaczy ( nie mówię żebyś nie próbowała ) Pozdrawiam.

Gość Dremeniren
Bizuteria jaka? Taka jakiej nie ma w sklepie i na Allegro, i od razu startuj do lepszych galerii. Portrety na Allegro - olowke 50 zl. Decoupage. Co potrafisz?

Gość dsddffgghghghgh
ja daje korki