Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciii elllo

Studenci - nie uczę się - siedzę na kafe.

Polecane posty

Gość studentkanieuczącasię
mi jeszcze 6 - hmm bo jeszcze do żadnego nie podeszłam.. oj oj .. muszę zdobyć najpierw zaliczenie a tak mi się nie chce uczyć ;/

Jak się zmotywować do nauki?

Gość JAtakze MATURZYSTKA
loteria tez jest z angolem uslyszysz albo nie. my mamy czesto cale lekcje spr ze sluchania. i zdarza mi sie miec 20/20 a zdarzylo mi sie miec 7 ;/// tak samo tematy wypracowan, zalezy czy sie trafi taki, co sie zna slownictwo. ja sie pisania najbardziej bojena angolu R, bo nie znam slowek ;//

A popsujemy a co:D Gimnazjaliści psują maturalne to my studenckie:P Ja rozszerzenia z angielskiego ustnej się boję, bo na lekcji po polsku czasami nie wiem co powiedzieć np. jak mam mówić jaki wpływ na gospodarkę ma jakieś tam zjawisko Ale ciekawe, bo mi sporo osób na studiach właśnie mówi, ze najgorzej było w lo, bo jak studiują to już na lajcie :D

Gość Gadatliwa.........
mi zostaly 4 egzaminy i 2 zaliczenia cwiczen :o ciezko bedzie .. przewaznie w nastepnym tyg. mam w czwartek zerowke na ktora mialam podejsc ale nie podejde bo nic nie umiem .. :o

Gość keissssy,
teraz w tej sesji czeka mnie jeszcze jeden egzamin 2 lutego, z 2 przedmiotow czekam na wyniki, a jeden przedmiot z tego semestru na pewno bede miec w sesji poprawkowej a z tamtego semestru 2 przedmioty musze poprawic (tez w sesji poprawkowej) a jak Wam idzie?

nie psuć ! tylko się uczyć ! my mamy sesje poprawkową a wy na poprawę musicie rok czekać ! do nauki ! niech mi też ktoś każe..

Gość JAtakze MATURZYSTKA
ja Cie podziwiam ze zdajesz historie R.. ja sie nie moge nauczyc 3 tematow na odp z historii. a co dopiero cala historie opanowac.

Gość keissssy,
studentkanieuczacasie ile masz do zdania egzaminow?

ja dopiero dzisiaj zorientowałam się że jest sesja :O :O nie poszłam na jeden egzamin.. następny w piątek, a później średnio co drugi dzień.. nie chce mi się!!!!

Gość keissssy,
ja sie dzisiaj nie uczylam bo chcialam troche ochlonac, teraz cale 4 dni kulam do egzaminu ktory mialam w poniedzialek trzeba bylo dzisiaj odpoczac umyslowo ;) :classic_cool:

keissssy .. sama nie wiem.. mam chyba tylko 5 przedmiotów .. ale niektóre są podzielone na dwie części .. jakoś bez sensu i chyba wychodzi 7 .. to jeszcze nie tak źle..

Gość keissssy,
to ja mam podobnie, nie poszlam na pierwszy termin zaliczenia to i do egzaminu nie warto podchodzic i wlasnie ten przedmiot bede miec na bank w sesji poprawkowej

Łee mi też się nie chce. A sesja na całego dopiero w przyszłym tygodniu się u mnie zaczyna, tylko jeden nieogarnięty kolo wymyślił sobie w czwartek egzamin. A w sobotę mam jebane B2 z angielskiego - skandal, żeby na dziennych robili coś w sobotę :O

Gość JAtakze MATURZYSTKA
co Wy studiujecie?

Gość Gadatliwa.........
Tak studentow jak zawsze zaskoczyla sesja :D haha jak nam idzie? hmm ja mam juz zaliczone 2 przedmioty i wiekszosc cwiczen bez rewelacji ale przynajmniej (nie zapeszac) wszystko idzie do przodu .. ale najgorsze przede mna .. czeka mnie egzamin u kolesia co wiekszosc studentow zostawia.. :(

Gość keissssy,
nie powiemy Ci bo psulas nam topik :classic_cool:

Co racja to racja, uczyć by się przydało...bo za rok nie będę mogła z Wami porozmawiać na "doroślejsze" tematy :D Ta historia to porażka będzie, liczę, że anglikiem i polskim nadrobię

Gość JAtakze MATURZYSTKA
powiedzcie i idzcie sie uczyc!! ;PP

ang 100% bio roz - 97% chemia roz 95% polski....😴 Chyba im się moje wypracowanie nie spodobało, albo nie potrafię czytać ze zrozumieniem :D 🖐️ 🖐️

Gość Gadatliwa.........
haha baba ode mnie nam mowi ze nie ma czasu na egzamin dla nam :P i pyta sie (calkiem powaznie bo ona nawiedzona jest) czy mamy czas DZIS W NOCY :D? nienormalne babsko :P

ja skończyłam już angielski - miałam 2 lata poziom b2/c1 .. po czym chciałam zapisać się na kurs i podejść do egzaminu u nas na uczelni na tym samym poziomi i robiąc test online okazało się, że ostatecznie mogę choć będzie to ode mnie wymagało dużo wysiłku. . a egzamin zdałam na 4.0 żal :)

heheheh .. i dlaczego nie zgodziliście się na termin "dzisiaj w nocy" ?

Gość keissssy,
ja nie studiuje zadnego z tych kierunkow :p

Gość Gadatliwa.........
ms. jones II - a ty pewnie jakis doktor czy ki chuj wie :D?

Gość keissssy,
wiesz GADATLIWA nasz facet od jenego przedmiotu zaproponowal abysmy wyslali mu indeksy kurierem, tez niezle nawiedzony

Gość Gadatliwa.........
studentkanieuczącasię- Ty na powaznie?:D

Gość JAtakze MATURZYSTKA
Kultura a gdzie chcesz isc na studia? i jaki kierunek??

Gość Gadatliwa.........
oo matko oni to maja pomysly :o :D