Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studenciii elllo

Studenci - nie uczę się - siedzę na kafe.

Polecane posty

Gość bghfnhkjh
hop hop jest tu ktoś?

Gość maturka121
taa uczą , ja od dzisiaj sie ucze ;p dzisiaj pierwsze uczenie z angola po woli jakos idzie , dzisiaj jeden czas powtorzylem +slowka nowe.Mialem sie od stycznia uczyc ale nie wyszlo , ale to juz 3 miechy do matury ; p trzeba sie zabrac kiedys ;p. Nie wiem co ja zrobie z matma , nie mam glowy do tego przedmiotu i straszna noga jestem z matmy ; p

No to ja siedzę i nie potrafię się zmobilizować do nauki - przede mną egzamin w sobotę (3 podejście) no i oddanie projektu, którego jeszcze nie ruszyłam. A chęci brak! Ojj ciężko czasem być studentką polibudy ;) a dzisiaj wszyscy już się pouczyli?

Gość maturka121
hehe to bierz sie do pracy :D Ja nic nie robilem przez 4 lata w technikum to trzeba teraz nadrobic przez te 3 miesiace troche materialu hehe;p.Dobra spadam bo jutro czeka polski i angol do nauki:D.Najlepiej z ranca sie uczyc +kawka :)

Gość keissy
mi z tego semestru zostaly jeszcze 2 przedmioty do zaliczenia, z zeszlego rowniez (te 4 przedmioty bede miec w sesji poprawkowej), a poza tym zostal mi semestr do skonczenia tych studiow a jestem z100 lat za murzynami jesli chodzi o prace licencjacka 😭 masakra bedzie... a jak Wam poszlo/idzie? mieliscie sie odezwac??? :)