Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabeshka;

Znak zodiaku LEW- zapraszam:)

Polecane posty

Gość arabeshka;

Zainspirowana dzisiejszym przedpołudniowym postem "Koralika Zielonkawego" chciałbym zapytać kto z Was jest spod znaku lwa(płeć też jeśli możecie podajcie i powiedzcie tak szczerze czy zadowoleni(może nawet spełnieni) jesteście ze swojego życia, osiągnięć i czy jesteście silni w sensie- przeciwności czy to losu czy tkwiące w Was absolutnie was nie zrażają; a i czy macie poczucie ze jesteście bardzo dobrzy, a może najlepsi w tym co robicie(praca, dom itd.) nie jestem fanka horoskopów nie czytam ich; zauważyłam tylko że lwy mają wiele wspólnych cech, które wymieniłam powyżej

Gość niemanic
zalezy ktorego dnia jest sie urodzonym, bo lew lwu nierowny

Gość arabeshka;
pewnie masz rację ale aż nie zagłebiłam się jeszcze w tę kwestię;)

Jestem lwem, a w chińskim zodiaku do tego tygrysem. Zawsze dążę do perfekcji, a wychodzi to różnie, ale się staram; ogólnie walczę w życiu o siebie. Nadmierny perfekcjonizm i poczucie, ze muszę być zawsze najlepsza doprowadził mnie w zeszłym roku do załamania nerwowego-od roku jestem na psychotropach, przy czym ogólnie czuję się obecnie bardzo dobrze. Jestem impulsywna i niecierpliwa. Nie jestem zadowolona ze swego życia-cieszę się szczęściem najbliższych,ale własnymi osiągnięciami nie potrafię. Za dużo od siebie chcę, żeby potrafić samą siebie chwalić.