Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sos_pomocy

S.O.S! Pomocy

Polecane posty

Gość sos_pomocy

Pusty pokój cisza czterech ścian, klaustrofobia setki metod zna... Czuję oddech, słyszę strzępki zdań, strach mi dusi głos i wiąże krtań. I nagle głos wyraźny najpierw szept a potem krzyk ktoś tam chyba jest! Nie bój się S.O.S Pomocy! kto mnie dzisiaj słyszy nie zostanę sama na zawsze w tej ciszy S.O.S Pomocy! uderz dłonią w ścianę jeśli jesteś obok nie chcę zostać sama! Nie wiem skąd ten głos i kto to był. Nagle milknie i opada z sił. Choć próbuję krzyczeć, nie mam szans głos się łamie, cisza woła: pas! Znajdę go rozbiję cichy krąg patrzę w lustro Tak, ten głos, to stąd! Nie bój się S.O.S Pomocy! kto mnie dzisiaj słyszy nie zostanę sama na zawsze w tej ciszy S.O.S Pomocy! uderz dłonią w ścianę jeśli jesteś obok nie chcę zostać sama! S.O.S Pomocy! kto mnie dzisiaj słyszy nie zostanę sama na zawsze w tej ciszy S.O.S Pomocy! uderz dłonią w ścianę jeśli jesteś obok nie chcę zostać sama! S.O.S Pomocy! kto mnie dzisiaj słyszy nie zostanę sama na zawsze w tej ciszy S.O.S Pomocy! uderz dłonią w ścianę jeśli jesteś obok nie chcę zostać sama

Gość misiazlasu
Zgłodniałam,idę po kanapkę