Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hp psateryuota

TEST - Sprawdź czy byłoby ci dobrze w IVRP.

Polecane posty

Gość hp psateryuota

TEST - Sprawdź czy byłoby ci dobrze w IVRP. 1. Czy publicznie nazywasz Rzeczpospolitą Polską kolonią czyli "Kondominium"? 2. Czy uważasz, że 75% obywateli jest tylko polskojęzycznych i nie są "Prawdziwymi Polakami"? 3. Czy nienawidzisz nawet Peruwiańczyków za to, że kiedyś zaprosili i odznaczyli Premiera Polski a nie Prezydenta? 4. Czy po cichu marzysz, żeby przed wyborami jak najwięcej Polaków straciło pracę a bezrobocie wynosiło choćby do 90% bo dzięki temu PiS zyskałby kilka punktów w wyborach? Czy złości cię, że Polska ma wzrost gospodarczy? 5. Czy uważasz, że rząd wicepremiera Leppera to był najlepszy rząd od czasów Mieszka I? 6. Czy uczysz swoje dzieci, że można ukraść dorsza za 8zł bo to nic złego? 7. Czy Twojego Prezydenta dobijali strzałami z lasera Premier Rosji z Premierem Polski? 8. Czy zgadzasz się zapowiedzią Jarosława, że "z Rosją nie należy rozmawiać przez kolejne 30 lat". Podkreślmy 30! Czyli do 2041 roku? 9. Czy zamiast na groby swoich bliskich chodzisz z pochodniami przed ich ostatnie miejsce pracy? 10. Czy nie uznajesz wyniku demokratycznych wyborów? Jak widać to nie takie łatwe być IVRPowcem.

Gość ujb08
znalazles to w dzisiejszej wyborczej? :o

Gość hp psateryuota
jak zwykle. zero polemiki tylko teksty typu jak powyzej:D "a ryży to...." itd.

Gość zaraz zjawią się szatynowe
mendy i zaczną swoje antyryżowe wywody :D

Przecież nawet na tej kafeterii było wiele polemiki z tego rodzaju tekstami. Szkoda na to czasu. Ostatnia moja rozmowa ze zwolenniczką, czytuję: normalnego premiera Tuska skończyła się jej zniknięciem z topicu, gdy dwa razy użyłem pojęcia geopolityka i zapytałem czy wie jakie jest polityczne pochodzenie obecnej elity władzy w Rosji. Tu będzie tak samo. Zacznę wysuwać zasadne argumenty i albo znikniesz albo wyzwiesz mnie od oszołomów. Po prostu szkoda na wasz czasu. Powyższy tekst, nawet mnie w jakimś stopniu bawi, bo jest obrazem stereotypowego myślenia o sprawach publicznych, właściwego Tobie i sporej części społeczeństwa.

przeklęte pragnienie możesz mieć świetne argumenty i być specem od geopolityki i drzewka genealogicznego rosyjskich władz ale pis i jarek robią sobie obciach, poza tym większośc polskiego społeczeństwa ma ich dość , przegrywają wybory i po ma większe poparcie i jarek nie może się z tym pogodzić. i taka jest prawda. tekst wiadomo że przerysowany i nieobiektywny w pełni ale nie bezpodstawny. podobny można by napisać o ekipie tuska ale to bez znaczenia. bo argument na powyższe punkty w stylu "a tusk i po to..." to żaden argument. bo z tym powyższym zgadzają się c co na po nigdy nie głosowali i nie będa głosowac