Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożegnana

pożegnanie penisa.....

Polecane posty

Gość pożegnana

Rozstałam się właśnie z facetem z którym byłam kilka lat. Mieliśmy fantastyczny seks, zwłaszcza ostatnio. Bylismy tak blisko. No i teraz przechodzę okres odstawienny od Jego członka. Budzę się w nocy, robię sobie dobrze,przypominam wspólne chwile i mam orgazm pełen pustki. Łzy lecą same. Mniej brakuje mi jego samego, bardziej jego członka.Czy może ktoś przez to przeszedł i wie ile to może trwać? Najgorsza jest świadomość, że już nigdy, nigdy na nim nie zatańczę:(

Gość gość
A jaj Ci nie brakuje?

Gość mam_to_samo__
nie che cie załamywac...wlasnie minelo 1,5 roku i mi tylko tego zal,....Instrumentalne traktowanie widac nie tylko jest domeną męzczyzn

Gość pożegnana
A co w tym takiego niezwykłego, skoro pozostałam bez seksu z nim który kocham. Piszę o tym na forum erotycznym a nie uczuciowym, bądź zdrowie i uroda. :).

Gość pożegnana
Wiesz, po prostu to nam wychodziło ....

Gość znajdź
znajdź sobie nowego faceta, kochanka, partnera, albo wszystko to w jednym. Powinaśmieć nowe doświadczenia z nowymi facetami, bo życie wspomnieniami Cię zdołuje na całego. Weź głęboki oddech i do przodu!

he he :D nie spotkałam się jeszcze z czymś takim.. :) kup sobie wibrator na podobieństwo jego członka :] będziesz tańczyć..