Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Znowu w domu****

Chciałabym w końcu kogos mieć :(

Polecane posty

Gość Znowu w domu****

mam 18 lat i 0 jakichkolwiek doświadczeń. Nigdy sie nie nawet nie całowałam. Jestem gruba, zamknięta w sobie, zakompleksiona. Ale to nie jest tak że nikt mnie nie chce...poprostu ja nikomu nie pozwalam się do siebie zbliżyć... Chciałabym się zakochać, ale nie potrafię... Nawet nie wiem jak mam opisać mój problem...

Gość bardzo dobrze
niskasaocena i lęk przed bliskoscia

Gość gwoli wyjasnienia...
nie jestes z siebie zadowolona, dlatego tez nie wierzysz, ze reszta swiata moze byc inna niz ty. wez sie za siebie, dieta, sport, i inne rzeczy...jak sama sie lepeij poczujesz toi ochota na inne rzeczyci przyjdzie, siedzenie i biadolenie przy kompie nic nie zmieni, bedziesz sie tylko dalej w tym marazmie pograzac

Gość Znowu w domu****
"dieta, sport i inne rzeczy..."- gdyby to było takie proste. Od lat walczę z różnymi zaburzeniami odżywiania. Chudnę, tyję, i niezależnie od tego jak wyglądam psychika pozostaje taka sama :/

na pewno prosciej jest tu napisac, tyle ze tu, nikt ci pomoc nie moze, tylko ty sobie sama mozesz pomoc, taka jest prawda

Gość Znowu w domu****
jak mam sobie pomóc? Co mam robić? Nie wiem czemu tu piszę, poprostu chciałam sie komuś wygadać...

dziewczyno, 18 lat masz to życie jeszcze przed tobą, nie ma co sie spieszyć to rozterek miłosnych, najpierw popracuj nad sobą,

jak sama nie wiesz, to pojdz na pare rozmow do psychologa...albo popatrz wokol siebie, moze ktos jest kto ci pod wieloma wzgledami imponuje...wez go - przynajmniej na poczatek - jak wzor...i idz w ta sama strone. trudno komus powiedziec jak ma zyc, zeby byl zadowolony - bo jesli ty sama nie wiesz to skad ma to wiedziec obca osoba.