Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paulincia1991

Może to już teraz

Polecane posty

Gość paulincia1991

Dzień dobry.Współżyjemy z chłopakiem od 2 lat bez żadnego zabezpieczenia, jesteśmy ze sobą bardzo zżyci kochamy się.Od jakiegoś czasu postanowiliśmy postarać się o dziecko.Mamy kilka cykli starań już za sobą.23 grudnia dostalam @.Miesiączke przeważnie dostaje co 28-30 dni.Kochaliśmy się w dni płodne.Od 4 dni pobolewa mnie brzuch w dole chociaż nigdy to mi się nie zdarzało.Taki ból jakbym miała @.Jak myślicie czy może jednak się udało.Poczekam jeszcze kilka dni i pojdę do apteki po test.Jakie miałyście objawy na początku ciąży

Gość nie bardzo rozumiem tej teorii
zwykle przy ciąży czujesz się tak, jakby miał przyjść okres a nie przychodzi... Nie chcę się wymądrzać, ale masz 19 lat, chłopaka od niedawna i zaczynacie od dziecka? Hmm

Gość paulincia1991
Jestem z chłopakiem od 4 lat

to, że nigdy nie miałaś jakiegoś objawu związanego z miesiączką, typu bóle, nie znaczy, że tak będzie w każdym cyklu. ja nie miałam żadnych objawów a początku ciąży. a to, że jesteś z chłopakiem 4 lata nie zmienia faktu, że masz dopiero 19 lat - sama przed chwilą byłaś dzieckiem, więc gdzie ci się spieszy? ale to twoja sprawa.

Gość paulincia1991
Dobra wiecie co koniec tematu ja nie mam zamiaru sluchac ze komus moj wiek nie odpowiada to jest moja sprawa a nie Wasza.Dziekuje...