Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunusia

NOWY TOPIK DLA NOWYCH STARACZEK

Polecane posty

Gość kiciakuuuuu
no jak sie nie nakręcasz.zgadza sie test nie musi wykryc ciąży ale beta tak

kiciakuuuuu skoro jestes taka doswiadczona to napisz cos o sobie twoj przypadek

Gość ambrosia
czesc ja tez sie staram z mezem o dzidziulka,kupiłam testy owulacyjne i narazie testuje mysle zee owulacje powinnam miec za około 4 dni wiec bedziemy działac,to mój 5 cykl staran:)

ja 22 i jestem z krakowa z moim chłpoakiem juz 3 rok mieszkamy razem wiec zdecydowalismy sie na dzidziusia :)

nunusia wiesz chce mic dziecko ale jesli sie teraz nie uda to nic straconego bo niektore laski to zaraz wkrecasz se ciaza urojona itp

Gość kiciakuuuuu
ja wcale nie twierdze ze jtem doswiadczona,poprostu wiem z własnego doswiadczenia ze takie nakrecanie dobrze nie robi,ja gdy zaczelam starania miałam obliczone dni płone testy owulacyjne to potwierdziły,wiec, byłam pewna ze na bank sie udalo,i zaczely sie schizy bolały mnie jajniki ,miałam mleczny sluz,podbrzusze pobolewało mnie jak na @ itd ogolnie czułam sie inaczej wydawalo mi sie ze napewno sie udało, a gdy zaczał spozniac mi sie okres to wogóle oszalałam ,robiła jeden test za dugim wszystkie negatywne ,ale ja nie chciałam wierzyc,tłumaczyłam sobie tak samo jak ty poszłam do lekarza powiedział ze to nie wygląda na ciąze dał mi luteinę na wywołanie,lekarz twierdził ze sama sobie zblokowałam @ dlatego ze tak bardzo tego chce,ale ja dalej nie wierzyłam po 2 dniach dostałam okres i czułam sie strasznie wyłam cały dzien,i od tamtego czsu nie nakrecam sie poprostu pozdrawiam

wiem paulaw ja tez chce miec dziecko dlatego nie staram sie sobie samej tego wmawiac bo rozczarowanie, płacz pozniej bedzie... predzej czy pozniej uda sie i obie bedziemy szczesliwymi mamusiami:)

ja tez jestem tego zdania ja sie nie nakrecam jestesmy mlode jeszcze mamy czas

zazwyczaj jak ktos bardzo chce to nie udaje sie odrazu... trzeba kilku miesiecy a ciaze nie planowane "wychodza" za pierwszym razem dlatego trzeba miec głowe do gory :)

no tak jest my tez sie az nie staralismy ale kto wie trzeba czekac wiadomo ze kazda z nas ma inny organizm

Gość kiciakuuuuu
no jak sie nie nakrecasz!dziewczyno wogóle do ciebie nic nie dociera,skoro sie nie nakrecasz to jesli zrobiłas bete, i wyszlo ze w ciązy nie jestes to chyba wszystko jasne co? wyżej pisałas ze bardzo bys chciała,teraz ze jednak nie .moim zdaniem nakrecasz sie i to bardzo

ku... do ciebie tez nic nie dociera nie gadam z toba spadaj patrz na siebie panikaro

idz do lekarza on ci powie jak jest jak sie okaze ze ciazy nie ma to sie nie załamuj bycmoze za miesiac sie uda, ludzie sie latami staraja...

ja sie nie zalamie wiem ze ze mna jest w sumi oki jezeli to nie ciaza to moze infekcja poniewaz bylam nie dawno u gina i bylo oki

Gość kiciakuuuuu
ale po co te nerwy dzieczynko,co prawda cie przerasta co!oj bedziesz płakac ,i kto tu jest panikara ,w dodatku niezrównoważoną

Gość kiciakuuuuu
a tak na marginesie,to ty powinnas chyba najpierw wybrac sie do psychologa,bo widzę ze ty nie radzisz sobie sama ze sobą i swoimi emocjami,a pózniej brac sie za robienie dzieci DZIEWCZYNKO,czlwiek który patrzy na to wszystko z boku,chce cię przestrzedz przd niepotrzebnym rozczarowaniem,a tu zaraz z nerwami,bo co? bo nie poszło po twojej myśli tak? dla ciebie lepiej by bylo gdybym napisala:TAK!!! JESTES W CIĄŻY,GRATULACJE,a beta sie pomyliła bo koleżanka mojej koleżanki tez tak miała,zastanów sie nad sobą kochana

Gość takakasia
to ja się dołączam. od kilku miesięcy staram się o dziecko, na razie bez rezultatu. dziś mam dostać okres. póki co cisza, ale testu nie chcę robiś bo mam stracha, że zobaczę jedną kreskę. obiecałam sobie, że nie będę się nakręcać, ale tak się nie da. czy mi się podoba czy nie cały czas się o tym myśli.

mozna sie orzyłączyc?? witam a mój m od maja musi brac witaminy zmienic na bardziej bogatszą dietę w nabiał juz przestal palic od stycznia ma slaba ruchliowsc pelmnikóe do 4% a norma do 50% w maju musi powtórzyc spermigram a jak do maja sie ni uda a wynki sie nie porawia no to niestety albo inseminacja albo i n vitro

Gość kiciakuuuuu
i co paulaw obraziłas się?dzieci chcą miec dzieci!

theoleska, najwazniejsze to nie tracic nadzieji, bede trzymac kciuki zebyn wam sie udało