Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LAKKI

WYPRZEDAJE SZAFĘ

Polecane posty

Gość LAKKI
Gość LAKKI
i podnoszę

Gość fffffffffffffffffffurgonetka
soory, ale te rzeczy nie są ładne....

Gość uchachacha
nie szmaty,normalne ciuchy-na takich aukcjach nie kupuję,bo brak wymiarów (chociaż to,że dopasowuje się do ciała może sugerować,że bluzki są wąskie,ale np. marynarka?) a przede wszystkim nie jest określony materiał,a aukurat to jest dla mnie b. ważne niby można się dopytać @,ale nie chce mi się nigdy dodatkowo pisać

Gość LAKKI
Są normalne ciuchy garnitur ma dokładne wymiary 1)SPODNIE DŁ. NOGAWKI OD PASA 97CM OD KROKU 72,5CM(WEWNĘTRZNA STRONA) PAS 34CM(X2) OK 66-68CM OBWÓD 2. MARYNARKA SZEROKOŚĆ 46 CM (W BIUŚCIE) DŁUGOŚĆ RĘKAWA OD RAMIENIA 60CM(STR, ZEW.) to opis z aukcji bluzki m czy s to raczej każdy wie jaką nosi to się rozciąga i dopasowuje. Bluzka za 2,5 zł czy marynarka za 5zł, to nie jest majątek(możliwy darmowy odbiór osobisty)

Gość eeeeeeeeeeqwerty
jezu jakie szmaty, nikt tego nie kupi, ja za darmo bym n ie chciala

Gość LAKKI
ok to twoje zdanie, ale na przykład bluzkę Vero-mody miałam 2 razy na sobie jest prawie nowa, prawda jest taka że mi się przytyło i s/ m to już nie dla mnie:) muszę sobie sprawić nową garderobę. każdy ma swój gust.. i wiem że ludzie negatywnie podchodzą do sprzedawców ale ja myślę że w mojej obecnej sytuacji leprze jest zrobić cokolwiek niż siedzieć z założonymi rękami przed kompem i czekać że coś się poprawi.

Gość Sloneczkoookk
dziewczyno to szmaty, te bluzki maja tandetne wzory, ten garnitur wyglada jak gowno w jesiennych lisciach. nawet na szmateksie po 1 zl nikt tego by nie kupil. lepeij wyzuc a jak szkoda to oddaj na pck

Gość jestem fajna i mila
straszne ciuchy