Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak loginu na czas tego topa

Oceńcie piersi mojej dziewczyny w skali 1-6

Polecane posty

Gość brak loginu na czas tego topas
ale kruczoczarne włosy , naturalnie czarne u polki to neizbyt często się trafiają

Gość piękna i boska kokoska
ja mam naturalnie czarne włosy i nie zazdrośćcie farbowane blond platyny zgniłe jajka jajecznice na łbie itp

Gość brak loginu na czas tego topas
ale takie prawdziwie kruczoczarne to nie czesto, przyznaj. różne odcienie ciemnego owszem. wiek tych piersi ponad 20 lat, mniej niż 30.

niczego Ci nie zazdroszczej, ja mam naturalne blond ale te Twoje kruczoczarne wlosy i tak nie ukryja Twojej glupoty

moja mama ma kruczoczarne wlosy, tzn miala bo teraz juz jej troche siwieja, moja babcia tez miala kruczoczrne

przyznaję, takie z połyskiem to rzadkość . . . widziałem takie również u 16-17 dziewczyny

Gość a co Ci po tej ocenie?
Ważne czy się Tobie podobają? nie rozumiem po co to tu wklejasz? Żeby narażać Twoją dziewczynę na oceny i ewentualną krytykę (o której może się nie dowie)? Autor- "sam nie mogę się nadziwić swojemu szczęściu, bo nic nie zrobiłem by taką kobietę zdobyć. mogłaby mieć kogoś 100x lepszego i fajniejszego niż ja" Tak. Mogłaby mieć kogoś kto nie rozsyła jej nagich zdjęć (piersi to też ona nie tylko twarz) po internecie. Jak byś się czuł gdyby ona wkleiła zdjęcie Twojego fi*ta i jeszcze dodała "oceńcie"? Co byś o niej pomyślał?

Gość brak nicka na czas topuuu
jak bym się czuł? hm pewnie zdenerwowowany faktem że po wklejeniu mojego fleta na kafe skrzynka mailowa wciąż zapełnia się propozycjami seksu od młodych kafeterianek :D pisałem już, nie dowie się i nikt jej nie rozpozna. poza tym to może nie ejst wcale moja dziewczyna tylko foto z neta wklejone? co za różnica. o ocenę pytałem z ciekawości by zobaczyć czy mam jakiś oryginalny gust jesli chodzi o wygląd, kształt itd piersi.

Gość piękna i boska kokoska
ojciec tez czarny a ty po hydrauliku

"poza tym to może nie ejst wcale moja dziewczyna tylko foto z neta wklejone" i wszystko jasne A z tym "nie dowie się" dziś nie dowie się co robisz z jej zdjęciami, jutro że ją zdradzasz, a po paru latach, że masz trójkę dzieci na boku. To się nazywa związek oparty na zaufoaniu.

Gość brak loginu na czas tego toppa
ale co się bulwersujesz? twoje foto wkleiłem czy co? bo nie rozumiem. i porównanie zdrady czy faktu posiadania 3 dzieci na boku do wklejenia kawałka fotki nie do rozpoznania , to trochę przesada:O ta fota w oryginale widziałem tylko ja. nawet właścicielka tych piersi nie widziała oryginału fotki. z resztą co za różnica. napisałem czemu topik z oceną. ciekawość gustu kafeterian.

Gość brak loginu na czas teg toppa
zdesperowana:D najpierw poznałem ją, jej charakter, osobowość itd a dopiero po pewnym czasie miałem możliwość zapoznania się z jej ciałem w tym i z piersiami. nie pokazała mi tzytzków na pierwszej randce bym mógł pod tym kątem wybierać:D

Nie bulwersuję się. Właściwie wisi mi to. Tylko polecam Twojej uwadze, bo jeśli jednak jakimś cudem boskim się dowie to to może właśnie pomyśli i pewnie szczęśliwie się to nie skończy. I nie chodzi o samo wklejanie tylko właśnie bez wiedzy. Można zrobić straszne świństwa i Ci wybaczą, ale uważaj żeby nie stracić czyjegoś zaufania bo nie da się go odzyskać.

Gość paulinuchaaaaa
Jako kobieta oceniam na 7-8 bardzo ładne.Ale swoja drogą dziwny z Ciebie typ,dziewczyna pierwszy raz Ci pokazała a Ty zaraz na kafe foty wrzucasz...i to nic,że nie widać twarzy troszkę to niesmaczne z Twojej strony.

Gość Bree Vandecamp
brzydkie cycki, jak ktoś wspominał zylaste, nie fajne, nie nadaja sie do pokazywania swoją droga ty tez pewnie uroda nie grzeszysz wiec sie dobraliście idealnie

Gość brak loginu na czas teg toppa
a co ci po tej ocenie - masz rację. odnośnie zaufania itd. do pomarańczy powyżej - owszem ja jestem brzydki. do pomarańćzy jeszcze wyżej - hahahahah myślisz że to byl pierwszy raz?:D:D:D ze jak się myła przez okno wszedłem z aparatem i cyk foto zanim zdążyła się zakryć?:D:D:D:

Gość garbaty-abioł
brzydkie cycuchy i tyle