Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka forum

Czy wysoka kobieta ma szanse znaleźć faceta? Piszcie dziewczyny o wzroście 170cm

Polecane posty

Gość Bazienka forum

Witam. Mam aż 169cm wzrostu :( 90% facetów ma 170cm albo 170 parę cm i chodzą z koleżankami co mają 150cm albo 155cm Czy jest tu jakaś dziewczyna, która ma 170cm i ma chłopaka?

Gość jak_to_jest?
że co? dla mnie to jest właśnie atut :D

Gość Bazienka forum
A ile masz wzrostu i czy massz chłopaka?

Gość Czarnamalina
ee Ty wcale nie jesteś wysoka. Ja mam 178 i znalazłam wyższego faceta. Nigdy nie chodziłam z niższymi. Nie wiem gdzie Ty jesteś, że wokół tacy kurduple się przewijają w moim otoczeniu facet 170 to rzadkość. A Ty z 1,69 spokojnie znajdziesz wysokiego faceta. Moi znajomi mają powyżej 180 cm

Gość Bazienka forum
Czarnamalina to masz szczęście, że przy takim wzroście znalazłaś jeszcze wyższego faceta, pewnie musisz być ładna :) Może ja też jeszcze znajdę :)

Gość Bazienka forum
up

Gość polaris woda zrodlana
jak czytam takie tematy to az wstydze sie tego ze jestem plci żenskiej :o

Gość Bazienka forum
Czemu się wstydzisz coś nie tak?????????

Gość -Satrapa-
Ile ty masz lat??? Jeżeli nie chodzisz do podstawówki to naprawdę nie wiem w jakim świecie ty żyjesz. Ja też widzę mało facetów o wzroście 170 cm i mnóstwo kobiet powyżej 160 cm i nawet takich ok. 180 cm.

Gość ja mam 172cm i nigdy
nie mialam problemu z facetami :)

Gość nie każdemu micha
jeju czarnamalina gratulacje z powodu faceta - to niesamowite, wszystko z nim ok na pewno? a ty siatkara czy koszykara jesteś? :P

Gość 157cm i żyje
niżej jest temat na kórym przeżywają że nie mają faceta bo są niskie:P nikomu nie dogodzi hehe

Gość kolejna wysoka 20
yyyy ten topik to jakaś KPINA:D mam 178cm wzrostu i zawsze cieszyłam się sporym powodzeniem. Mam faceta już 1,5 roku i nigdy nie czułam się przy nim monstrum. On sam ma prawie 190, więc spokojnie mogę czasem zaszaleć ze szpilkami;) jedyne co, to jego mamusia wspaniała raz skomentowała to,że jestem wysoka w niezbyt przychylny sposób, ale tłumaczę sobie to tym,że jest kurdupelek po prostu zazdrosny :P Pozdrawiam wszystkie wysokie laski ;)

Gość Bazienka forum
Pocieszyłyście mnie trochę :) Jeżeli wyżssze dziewczyny znalazły chłopaka, to może ja też znajdę?

Gość ojejejej
zabrzmiało jakby 170cm wzrostu było jakąś anomalią... wielu facetów raczej kręci taka postawna dziewczyna, taki wzrost to chyba zaleta, nie sądzisz autorko? wszystkie sukienki, długie spodnie nosić i podkreślać figurę, można pochwalić się dłuższymi nóżkami, nie łapię tego tematuuu......

Gość buahahahahahaahahahahaa
a ile ważysz? bo to ma też znaczenie..

ps mam 170cm i mam męża, który też ma 170 cm jesteśmy równi i nikomu z nas to nie przeszkadza :) przynajmniej wszystko na tym samym poziomie :P :D :P :D

Gość Bazienka forum
Ważę 53 kg Chyba nigdy nie znajdę chłopaka :( Dobrze, że chociaż innym wysokim się udało.

Gość skocz lepiej
jakiś stary kawaler, rozwodnik lub z przesranym charakterem może cię chcieć. inny nie ma opcji chyba że jesteś obciągarą z małymi ustami.

Gość ojejejej
No nie, dziewczyno w takim razie czas wyjść z kompleksów, jak mniemam ;) dokładnie tyle ważę (schudłam 2 kilo ostatnio ;-P i mam 170 cm, nigdy nie czułam się lepiej we własnej skórze. Czy wiesz ilu facetów kręcą takie smukłe laski ? łącznie z moim.... który nawet w mojej obecności nie omieszka się obejrzeć (na szczęście niewiele takich, bo chyba skrętu szyi by dostał i burę ode mnie ;P

ja mam 170 cm i ważę 54:P Wy chudzielce :D

Gość ojejejej
Musisz sobie uzmysłowić że nie Twój wzrost zależy od owocnego znalezienia partnera... choć jest na pewno dużym atutem

Gość ojejejej
chudzielce ;P wszystko się waży w odpowiednim rozłożeniu tych "krągłości" i ich proporcji, można być przy tych wymiarach niezłą laseczką. Jak ja ;P hihi

Bzaienka nie wymyślaj sobie kompleksów. Mam 175 i jeszcze rosnę i nie mam problemu z facetami wcale, wielu niższych ode mnie chciało rozwinięcia znajomości. Tak samo ja nie patrzę gł. na wzrost, chociaż przyznam że duża różnica we wzroście trochę przeszkadza. I nie grab się :P Butów na obcasie mam multum i jeszcze nikt z facetów nie powiedział mi, że niekorzystnie wyglądam, wprost przeciwnie! Za to kobiety są zawistne i choćbyś się nie pytała o opinię to one i tak dadzą 'komplement'.

Gość martaaa8998
170 cm najlepszy wzrost jaki moze byc jak dla mnie ten temat to chyba jakis zart mam kolezanki ktore sa duzo wyzsze a maja zajebiste powodzenie!

Gość liczbamnoga
autorka ma chyba z 10 lat

Gość Bazienka forum
Dziękuję wszystkim kulturalnym dziewczynom za wpisy jesteście kochane :):):) Spróbuję myśleć o swoim wzroście jako o atucie:):)

Gość 178
ja mam 178cm i mam faceta