Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mialem dziwny sen

mialem dziwny sen

Polecane posty

Gość mialem dziwny sen

mialem dzis dziwny sen, snila mi sie pewna dziewczyna, nie moja, ona podobala mi sie przez cala szkole srednia ale nie znalismy sie i nigdy do niej nie zagadalem i teraz po kilku latach od skonczenia szkoly latach jak juz dawno zapomnialem o jej istnieniu, nawet nie widzialem jej na oczy juz po skonczniu szkoly, to ona mi sie przysnila i w tym snie mowila mi ze bylem glupi ze do niej nie zagadalem, dziwne to wszystko, z obecna dziewczyna jestem juz 2 lata i tu nagle taki sen, nie wiem co sadzic o tym snie, skad nagle taki sen?

Gość mialem dziwny sen
nikt sie na snach nie zna?

Czasem tak jest, ze snia Ci sie rzeczy, ktore dotycza sytuacji sprzed lat. Moze powinienes sie skontaktowac z ta dziewczyna... Moze ona mysli o tobie i dlatego Ci sie przysnila.

Gość mialem dziwny sen
i jeszcze cos, z miesiac temu tez ona mi sie przysnila, chyba tanczylismy razem w tym snie dziwne to, mam dziewczyne, tamtej nigdy nawet nie poznalem, dawno zapomnialem o jej istnieniu, a tu nagle takie sny :O

Gość mialem dziwny sen
wiem i tak zrobie, zapomne, tylko dziwi mnie skad nagle takie sny :O

Gość mialem dziwny sen
no jakbym gdzies ja mijal czesto czy cos, ale ja jej przez ponad 5 lat na oczy nie widzialem i zupelnie zapomnialem (do dzis) ze mi sie podobala taka kiedys