Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bbrbrbrbrbrrbrbrbrrbbrbbr

Od nowa a jest gorzej

Polecane posty

Gość bbrbrbrbrbrrbrbrbrrbbrbbr

Moja dziewczyna po paru latach poznała gościa przez neta i podczas wielkiej kłótni zmyła się z domu.Za jakiś czas dowiedziałem się że mieszka już u tego gościa.Obydwoje mamy wybuchowe charaktery i mimo że kochamy się to się kłócimy i tak dalej.Ona mnie olała i przez prawie rok mieszkała z nowym gościem a ja prosiłem ją żeby tego nie robiła bo będzie żałować.Chciałem żeby wróciła i żebyśmy wszystko naprawili.Po jakiś siedmiu miesiącach upokorzeń,wstydu i tak dalej wróciła.Wróciła i jest jeszcze gorzej,jednym słowem masakra a co najlepsze zabroniła mi mieć kontakt z koleżankami,oglądać samemu tv i tak dalej bo w końcu wszędzie są gołe cycki i laski.Na każdym kroku robi mi z tego powodu sceny a ja wychodzę z siebie.Kiedy jej mówię że przez tyle czasu się kurwiła i kłamała w żywe oczy to mogło być.Teraz nagle wróciła i ma być wszystko ok bo ona żałuje i wie o swoim błędzie.Ale wymyśliła sobie że chce być dla mnie księżniczką jedyną i mam robić coś co jej obiecuję bo inaczej to nie ma sensu.Czy waszym zdaniem to normalne że 22 latka zachowuje się w ten sposób ?