Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gabrielle147x

Czy to mi wybieli zęby?

Polecane posty

Jak wyszły mi stałe zęby były dużo ciemniejsze od mleczaków. Strasznie mnie to dołuje bo wstydze się uśmiechać. To raczej nie osad tylko taki kolor... Czy biała perła pomoże w tym przypadku ? Bo większość osób chwali ten preparat, ale oni usuwają przebarwienia a ja mam taki kolor zęba ..

Gość klaus;,;,
przewaznie zęby o naturalnym ciemniejszym kolorze sa z natury mocniejsze:) Także doceń to;) wybielc pewnie wybielisz ale ząbki po wybielaniu staja sie słabsze i co najwazniejsze duzo bardziej podatne na przebarwienia i odwapnienia; spróbuj może pasty Colgate pro relief + wybielanie - jest delikatna w swoim wybielaniu raczej zapobiega powstawaniu osadu; wybielanie z reguły opiera się na perhydrolu - to tak jak z tlenionymi włosami sa zdecydowanie słabsze niz naturalne; Pozdrawiam!:)

Gość mysza zla
ponoć sperma wybiela zęby :P

Poleciłabym Ci paski wybielające z Blenda-med. Można dostać je na allegro za ok. 50 zł. Nigdzie indziej ich nie spotkałam. Używałam ich i muszę powiedzieć, że jestem mega zadowolona - wszyscy mówili mi, że mam strasznie białe zęby, dziewczyny z klasy pytały co takiego zrobiłam, kilka nawet kupiło sobie owe paski i również było widać różnicę. Naprawdę polecam. :)