Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka forum

Wy też nie lubicie Skorpionów?

Polecane posty

Gość Bazienka forum

Nie cierpię tych znaków :O Dowalają się o wszystko, węszą, wmawiają kłamstwo, łapią za słówka, nie możesz przy nich zmienić zdania, bo ci to wypomną ... Są natrętne i nachalne. Jedna taka koleżanka Skorpion nie chce się odczpeić ode mnie i bez przerwy pisze SMS-y, byle tylkon wcząć kłótnię. A jak jej nie odpisuję, bo chce mieć spokój, dzwoni i się kłóci, że nie odpisuję :O Wiecznie coś chce ode mnie .... Ja NIGDY pierwsza nie pisze, nie dzwonie a ona się przyczepiła jak rzep. Co najśmieszniejsze zawsze używa słowa MY gdzie ja nie chce mieć z nią nic wspólnego, bo po prostu jest zbyt natrętna. Macie podobne przeżycia ze Skorpionami?

Gość nienawidzę raków
raki gorsze od skorpionów, skorpiony są szczere.

Gość o jesssu znowu ty
:O

Gość nienawidzę raków
jesuuu wow jessuu wow = krowa

Gość Bazienka forum
Dla mnie to nie jest szczerość, tylkko już zwykłe chamstwo, bo niektóre sprawy trzeba zachować dla siebie. To się grubiaństwo nazywa, nie szczerość.

Gość Bazienka forum
poza tym potwornie wali mi rybą z peepki. To pewnie też przez te cholerne skorpiony !

Gość chamstwo weszło na salony
jest bezpośrednia a ty dupa wołowowa skoro jej nie umiesz się pozbyć. nie obrażaj się bazienka tylko wywal ją:P

Gość Bazienka forum
sorki na chwilę, muszę iść się wysrać :) wrócę jak tylko wywietrzę łazienkę po gówniano - rybim odorze jaki tam najpewniej zostawię :) I to też przez skorpiony !!!!

Gość Bazienka forum
(16.40 - podszyw) Widzę, że nie ja jedna mam uraz do tych natrętasów :P

Gość Bazienka forum
ale za to 16:42 szczera prawda :)

Gość co prawda to prawda
znam to swietnie. moja "przyjacółka" też miała te cechy, poza tym jeszcze wszystko musi się kręcić w okół nich i tylko ich problemy są ważne heh

Gość Bazienka forum
Nie jestem żadna dupa wołowa Jestem otwarta i zawsze mówię wprost, gdzie znajomych mam większość z mojego trygonu, więc da rady się normalnie pokłocić, dogadać. A na nią czuję taką zlewkę, że aż nie chce mi sie kłócić z nią, poza tym jest tak nudną osoba, że tylko czeka na to :O Moja ciocia Skorpion jest strasznie wścibska i nigdy nie mogę sobie spokojnie z babcia pogadać bo się wpieprza do rozmowy i przepytuje (bez skutku).

Gość tratatata.,
ja nie wierze w to ze znał zodiaku określa człowieka ;) ale jeslibym miala juz tak patrzeć... to bardzo cenie sobie skorpiony, bo wszystkie, ktorych znam odznaczaja sie świetnym poczuciem humoru i dystansem do siebie a to sobie cenie w ludziach ;)

Gość co prawda to prawda
a i widzę bazienka że chcesz się tu wkupić, tzn dużo piszesz więc może zrób się na czarno to unikniesz podszywów:)

Gość Bazienka forum
co prawda to prawda Tak dokładnie "ważne są tylko ich problemy" Naprawdę nic mnie ona nie obchodzi :O A cały czas używa słowa MY jakby mnie też dotyczyło coś związanego z nią :O

co prawda to prawda Proszę bardzo :) P.S. nie zamierzam się nigdzie wkupywać.

Gość kundys
bazinka w pysk chcesz mendo?

Gość Monia444
No łatwe te znaki nie są, ja raczej bardziej nie lubie i unikam wag chociaż mam wokół siebie aż 3 takie osoby, których nie mogę unikać. Byłam na tym pogrosiku.eu, który polecała Magdula45, nawet fajnie, można spróbować.

Gość chamstwo weszło na salony
bez przesady, bazienka skoro jesteś taka wyszczekana powiedz jej, co o niej myślisz a nie tu wylewasz żale. przepisz sobie mowę na kartce jak ci tak zależy,żeby się pozbyć. ja lubię skorpiony, barany i byki, bo to twarde osobniki.wścibskie czasami, ale wystarczy umieć je sobie wychowawać!

Gość co prawda to prawda
a co do tego że są wścipskie to też prawda, chociaż w moim przypadku opieram tą opinie na jednej osobie, więc nie chciałabym nikogo urazić jeśli twierdzicie że to nie zależy od znaku zodiaku. ja np jestem lwem a wcale nie jestem egoistką i nie zależy mi na tym żeby wszyscy mnie podziwiali...

Gość w czym problemm
ludzie, ale wy macie problemy. qurna, weź pieprznij jej co o niej myślisz i że nie ma MY tylko Ty. odczepi się na pewno, a potem się zemści, ale cóż...takie życie

Gość widzisz i wiesz
Mnie tez dobijaja skorpiony! Z jedna kolezanka pracuje. Jest bardzo wscipska. Jak z kims rozmawiam, to musi zaraz podejsc i podsluchac o czym rozmawiamy. Wymadrza sie bardzo, a nie ma racji prawie zawsze! Kloci sie i prowokuje do klotni .Wie wszystko i lubi byc ze wszystkim na bierzaco. Jest bardzo aktywna, wszedzie wetka swoj wscipski nos i mam ochote jej juz od dawna przywalic. Zeby potwierdzic, ze znaki zodiaku duzo maja do charakteru, to moj partner zyciowy jest z pod tego znaku i ma duzo wspolnych cech.

Lwy są fajne:) Porywcze i nerwowe czasami, ale tak to szczere i zawsze pomogą ja większość znajomych mam Lwów. A te Skorpiony co znam to ich unikam bo jak zacznę się kłócić to dopiero mnie zamęczą. Z Lwem np. można się pokłócić i jest normalnie ale Skorpiony to taka tragedia że aż odrazę czuję

Gość piękna i boska kokoska
a ja nie lubie marnych podszywów jakim jesteś ty i obecna tu bazinka z dupy

Gość a ja nie lubię ciebie
maszkaro!!!!!!

Gość daj juz spokoj bazienka
a ja jestem skropnion i lubie siebie, wcale nie ejstem taka jak piszesz, wrecz przeciwnie, co ma znak zodiaku do charakteru i gentow.. ?!?

"Kloci sie i prowokuje do klotni .Wie wszystko i lubi byc ze wszystkim na bierzaco. Jest bardzo aktywna, wszedzie wetka swoj wscipski nos i mam ochote jej juz od dawna przywalic. " Racja, bardzo prowokuje do kłótnie :O I nie rozumie, że ktoś nie ma ochoty się z nią kłócić, bo ma dość takiego natręta. A znacie jakieś sposoby, żeby się Skorpion odczepił bez dręczenia w następstwie?

Gość will be madzia
phehe madzia to znowu ty? anki są the best a skorpion już wiesz :P