Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bazienka forum

Wy też nie lubicie Skorpionów?

Polecane posty

P.S> I nauczcie się czytac Skorpiony bo to nie topik dla was gdzie chcecie się kłócić jak zawsze tylko dla osób mających dosyć nachalnych skorpinisk :D

Gość co prawda to prawda
no rzeczywiście czasem bywam wybuchowa:P i szybko mi przechodzi złość:) tak na prawdę staram się nikogo nie urazić i bardzo się męczę jeśli to się stanie... a Ty spod jakiego jesteś znaku?)

Tak, wybuchowe, ale szybko przechodzi i już jest ok :) Ja jestem Strzelec :)

Gość co prawda to prawda
może na prawdę coś z tymi znakami zodiaku jest na rzeczy:) czasem czytam z ciekawości horoskopy to zawsze jest, że ze skorpionem będzie problem... a ja na swoją była przyjaciółke znalazłam sposób- przestałam się odzywać jak tylko przestałyśmy razem chodzić do szkoły, czasem się wprosi na siłę, ale to już namiastka tego co było wcześniej:)

Wszędzie tak piszą o skorpionach i to prawda. Jedną mam koleżankę,która się wprasza bez zapowiedzie jest właśnie spod znaku Lwa :) ale aż tak nie mam za złe, bo ją bardzo lubię, choć ostatnio przyszła w niedzielę o 9 to już przegięcie. Ale o 100 razy bardziej wolę ją niż tą ntrętną Skorpionkę :O

He he jakaś zawzięta skorpionka się wkurzyła a aż zaczerniła podszyw :D Nie lubię się kłócić a ona cały czas szuka kłótni aż tak nudne jest jej życie. Znajomych w sumie nie ma chyba każdy ma o niej takie zdanie jak ja.

Gość Bazinka to podszyw
jak wyzej wiec wypad stad pizdolino

Gość co prawda to prawda
to z tą moją jest tak, że jak jej ktoś nie zna to uważa, że jest piękna, milusia i w ogole ale jak ją ktoś pozna to zmienia zdanie... ona potrafiła przychodzić do mnie swego czasuo 7 rano więc to pikuś:P

He he o 7 rano to współczuję. No, ale przeciez Skorpion jest najważniejszy :P Ja też nim ją lepiej poznałam, myślałam, że jest bardzo fajna miła itp., i na początku znajomości jak trzymała dystans było nawet fajnie, ale teraz ... zadręcza mnie, wyszło szydło z worka, jaka jest. A ciocia zawsze wtrąca się, jak sobie rozmawiam z babcią i się wypytuję a jak nie mówię nic to się obraża i mówi "boże a z czego tu tajemnice robić" a ja się cieszę w duchu że jej się nie udało nic wydobyć ze mnie :) :)