Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugyfolgfiyfgdolfdolodk

Twierdzi,ze nie może mi zrobić minetki, bo..

Polecane posty

jest ogolona, gładziudka, czysciutka

jasne,ze tak:-D grzeczne dziewczynki nie kłamią A tak serio co do tych treningow to powinien miec forme i podczas posuwania sie mniej meczy, wiec kreci:-( niestety.

Gość carmexxxxowa
Moja też zawsze wydepilowana cienki paseczek tylko, a tak to cud miód oczywiście dla siebie to robię :) majtki często koronkowe

Gość carmexxxxowa
ugyfolgfiyfgdolfdolodk wiem że nikogo nie ma bo wiem jakie ma libido,mi to już po 9 latach bycia razem zaczęło przeszkadzać.

a ile macie lat???? Moj tez trenuje i cwiczy i jest nie do zajechania w seksie.

No po takim treningu to sie nie dziwie, że ma zakwasy i Twój lód mu rzeczywiście srednio potrzebny :classic_cool:

Gość babilon
powiem wam szczerze,ze jak moj facet chodzil na silownie to mu sie tak chesto nie chcialo uprawiac seksu.Przynajmniej zadziej niz zawsze,a zawsze chcialo mu sie prawie codziennie.Ale znowu nie chodzi na silownie i znowu jest normalnie.Tylko,ze teraz mnie sie nie chce juz tak codziennie.Teraz robimy to co trzy cztery dni albo raz w tygodniu:P Mamy trzyletniego synka i z jego urodzeniem nasze zycie seksualne sie zmienilo.Czasami sie po prostu po calym dniu pada na twarz.A kiedys robilismy to nawet po trzy cztery razy dziennie,a w weekendy to zamykalismy sie w domu na dwa dni:P Ale z ta mineta dziwna sprawa.Wogole dziwna sprawa,ze w wieku 25 lat on nie ma wiekszej ochoty na seks. moze on ma kogos.

Moze po prostu coś wygasło miedzy Wami...to tez badz oschła, on zacznie sie starac...

Gość babilon
radziej:P

To ja nie wiem bo jak ja chodziłem na siłke to miałem tyle testosteronu po treningu, że baba przede mna po ścianach spiertalała :D

On ma wielką ochote na seks ten mój, jest to pozadanie, bzykanko super, tylko ta mineta...a tak to tez robimy pare razy dziennie jak sie widzimy,a widzimy sie na weekendy tylko:-(

Gość babilon
moze sa jakies tabletki na zwiekszenie libido u faceta

My japotkamy to maraton sobie urzadzamy, czasem mam juz dosc. Ale chce tej minetki, a słysze: wyskoczyły mi te kretynske afty znowu.

jak sie spotkamy* jaka ona?

te jebane afty zapamietam do konca zycia. I mam pomysł, spotkamy sie to mu powiem,ze mam afty i nie bedziemy sie nawet całowac skoro on tak przewlewkle na to choruje, bo bedzie chory forever.

To czas sie nauczyć, nie wierze,ze nie umie, imponuje mi w seksie, ma temperament. A minetki unika

ojej no bo w sexie moze byc dobry ale moze minetki nigdy akurat nie robil i nie umie, albo jakas poprzednia dziewczyna mu powiedziala, ze nie umie...zapytaj sie dlaczego nie cche Ci robic minetki, dlaczego ciagle tklumaczy sie aftami?