Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ugyfolgfiyfgdolfdolodk

Twierdzi,ze nie może mi zrobić minetki, bo..

Polecane posty

Vamos - Acha, właśnie Ty :) A włączając się do dyskusji... 1. temu co mu się chce raz w tygodniu dosypćc lubczyku lub wiagry do jedzenia 2. tego od aft wysłać do dermatologa, odmówić całowania, zaprzestać bloł dżobów ( a co!) a jak to nie poskutkuje to strzelić focha, popłakać się i przez łzy zapytać "Czy Ty się mnie brzydzisz, Misiu?" :)

A może się brzydzi :o Może lepiej niech jej nie robi niz ma robic na siłe i narzygac w pizde :classic_cool:

Gość ugyfolgfiyfgdolfdolodk
hahahaha bardzo śmieszne:-( ciekawe czy sie brzydzi... bzykac jakios sie nie brzydzi. Ja mu lodów nie robie wiec nie musze przestawac:-P

Poza tym mozna iść na kompromis. On Cie bzyka, Ty mi loda a carmexxxowa tobie chlapnie minecisko i wszyscy beda zadowoleni :D

Cos mi sie przypomniało. Mój kolega jebaka jakich mało powiedział mi kiedys, że minetke to strzeli tylko lasce, na której bedzie mu naprawdę zależeć. A jak to jest z wami, love jest?

Alicja wyłaź zza tamtej strony lustra i dawaj na łorgie :D

Marry patrze na Twoja słit focię i chyba nie jestes w moim typie :classic_cool:

W podstawówce mielismy grubą koleżanke o imieniu Iza i zawsze na nia wołalismy Izabelka :D Echhhh kiedy to było 😭 Tyla lat a ona dalej gruba :classic_cool:

maryśka a gdzie twarz? To jest topike o robieniu loda więc twarz niezbedna do dalszej konwersacji :classic_cool: Izuś - na mnie w pracy wołaja panie kierowniku :(

Maria ale zeby nie było - figurke masz wery gut i cycki tez ci urosły na taki rozmiar jak lubie :classic_cool:

Podobno dobrze jak kobieta jest trochę tajemnicza :) Z reszta mylisz się, bo to jest topik o robieniu minetki- moja twarz się tu nie przyda, bo w kobietach nie gustuje :)

Wery gut powiadasz? Dzięki, to miłe :) Będę się upierać, że faceci są jednak bardziej interesujący, a najbardziej lubię takich męskich.... mmmm rozmarzyłam się :)

Szczerze to nie zwracam uwagi i jest mi to obojetne :D Parki, plaże czy inne baseny ;)