Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość No on nie ma domu chyba

Boże głupi wujek przychodzi do nas codziennie!!! mam go już dosyć !! j

Polecane posty

Witajcie Mam strasznie głupiego wujka codziennie do nas przychodzi tzn. do mamy i taty jest to już nie do wytrzymania! Oni również mają go dosyć tak jak ja. Nawet mój tata sie nie raz już chował i nie zapalali światła żeby nie przychodził i co ? nadal się pcha jak do swojego... Nic nie można zrobić... bo siedzi! Rodzice mają telewizor w kuchni i on chyba głównie przychodzi na telewizor ;/ bo się rozsiądze i się w niego gapi jak by nigdy telewizora nie widział a jak jeszcze ja albo mama się czymś tłuczemy (zmywamy, gotujemy...) to mówi żebyśmy się nie tłukły i pod głosiły mu telewizor bo nie słysz... A on ma duży dom 3 albo nawet 4 telewizory w domu i tu się do nas pcha no boże ile można ? Przychodził zawsze co drugi dzień a teraz ? codziennie po 16 i siedzi do koło 20 no nie wytrzymanie. My mieszkamy na wsi... i już ie jedna rodzina go przegoniła 4 rodziny to na pewno i co z takim człowiekiem robić ?? ;/ zachować się jak inni ? moi tego nie zrobią...

Gość paaalant
jakiś zamykajcie drzwi na klucz i juużz

Gość maturks4
Samotny człowiek, szukający rodzinnego ciepła... Może po prostu z nim spokojnie porozmawiać, ustalając ramy czasowe i granice wizyt?

Gość giug
moze samotny jest?

Samotny ? no co wy... Ma żone ma wnuka ma synową i syna w domu więc samotny na pewno nie jest.