Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdkedkedehek

Mąż się na mnie wydarł i naskoczył,że kaszle nie zasłaniając usta?

Polecane posty

Gość cdkedkedehek

a mam duszący kaszel,ktory jest nagły i nie zawsze wiem,kiedy kaszlne,a ten na mnie naskoczył wydziera sie na mnie,ze nie zasłoniłam ust ,on jest skorpionem

Gość carlsberg_zielona
pewnie sie boi że masz świńską grype:)

po trosze ma rację, bo rozsiewasz zarazki w kolo. Zarazisz go, a chory chłop w domu to nieszczęście :)

Gość cdkedkedehek
hahaha ale mnie rozbawiłas:) faceci to swinie jednak,pewnie sie boi haha ale to jest naprawde taki duszacy kaszel,ze nie zawsze jestem w stanie zasłonic usta...musiałabym chodzic z maska

Gość i nas sie pytasz??
czy o co chodzi??? kaszlesz czy nie kaszlesz? czy tylko jestes analfabetka nie znajaca swojego jezyka?

Gość fgjhcdgykyuf
boi sie ze masz parcha:D

Gość cdkedkedehek
twierdzi zaraz"ty to nie umiesz sie nigdzie zachowac"..,bo raz kaszlnełam,mam dosc,ciagle obniza moje poczucie własnej wartosci

Gość carlsberg_zielona
to sie zapytaj kiedys że skoro jestes taka niewychowana i nieobyta to czemu sie w takim frazie z toba ozenil. kurde kazdy ma swoje male lub wieksze wady, ale nie fajnie jak caly czas ktos cie do ziemii przybija

Gość cdkedkedehek
kurde ideał sie znalazł,przed chwila powiedział,ze on twierdzi,ze jest b wychowany n iz ja, a jaj okropny ,astmowy duszacy kaszel i nawet sie boje kaszlec,przed chwila znow nie zdazyłam reki połozyc na buzi,juz sie patrzył...ja pierdole co za typ