Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beata z albatrossa

CZY GEODEZJA I KARTOGRAFIA TO FAKTYCZNIE MEGACIĘZKI KIERUNEK??????????

Polecane posty

Gość beata z albatrossa

mam 4 z fizyki i 4 z matmy. Matme na poziomie podstawowym zdałam na 80%,a geografie na poziomie rozszerzonym na 78%. Mówię o maturze próbnej. Jak myslicie, mam szansę na ten kierunek?

Gość fgjhcdgykyuf
masz szanse, jesli lubisz funkcje trygonometryczne

Gość carlsberg_zielona
masz szanse. To sa naprawde trudne kierunki. musisz miec zdolnosci kreslarskie i techniczne i mieć też duuuzo cierpliwosci jesli chcesz to studiować. ja miałam tylko przez rok te dwa przedmioty na studiach i ciezko bylo z tymi rysunkami:)

Gość beata z albatrossa
zdolności kreślarskich do rysowania nie mam za bardzo, nie umiem ładnie rysowac. Funkcje trygonometryczne rozumiem i umiem. Kurcze, podoba mi się ten kierunek:(

Jako studentka tego kierunku powiem Ci że łatwo to nie jest. Pierwszy rok to jeszcze, jeszcze ale teraz na drugim to lepiej nie mówić. Wiele osób u mnie dostało się z geografia i powiedzmy sobie szczerze, matematyka i fizyka to dla nich czarna magia była. Ale jak będziesz chciała to pewnie dasz rade.

Gość Vitalianka
szanse zawsze są.warto się pomęczyć przez studia później kasa płynie do ciebie sama.taki zawód.

Gość beata z albatrossa
life4rent--- powiedz cos jeszcze o tym kierunku, proszę! Czy uważasz,że dałabym sobie radę? Z takimi wynikami z matury? Matmę mam w szkole na poziomie podstawowym. A te zdolności do rysowania?

Rysowanie niby ważne ale ja miałam semestr tylko grafiki z czego połowa zajęć i tak na komputerze w autocadzie, reszta ręcznie w domu do zrobienia. Co najważniejsze, tutaj trzeba lubić komputery. Geodezja jest tak skomputeryzowana że bez tego ani rusz. Tutaj nie są najważniejsze wyniki z matury tylko jakie ktoś ma zdolności na przykład matematyczne, jak się miało matmę na podstawowym to trzeba będzie posiedzieć samemu nad zadaniami.

Gość beata z albatrossa
up