Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Weekendowy Wypadek ;(

Mój kochany milczy od tygodnia....Co myśleć mam ?

Polecane posty

W ostatni weekend pojechałam z moim chłopakiem i ze znajomymi na zabawę, na której się pokłóciliśmy i on zostawił mnie i poszedł sobie do kolegów. W sumie to już wcześniej kilka razy się kłóciliśmy i był na mnie obrażony od dłuższego czasu. No, ale dobra. Zdenerwowałam się okropnie jego zachowaniem i wyczaiłam w tłumie dawnych znajomych.Podeszłam do nich. Byli tam przeważnie koledzy starzy ze szkoły. Poprosili mnie do tańca i bawiłam się z nimi super a nawet lepiej.Tyle,że mojemu się nie spodobało, bo ciągle z widoczną wściekłością się kręcił koło nas a ja udałam, że go nie widzę. Niech ma nauczkę i idzie do kolegów. Potem trochę padło ostrych słów ale ogólnie się pogodziliśmy jako tako i do domu wróciliśmy razem w szampańskich nastrojach. I właśnie. Następnego dnia cisza. Nic. Od weekendu milczy. Nie odpisuje na żadnego eska, nawet co słychać ;( Muszę dodać, że mój facet to typ zazdrośnika cholernego i często z tego powodu się odsuwa ode mnie i focha na maksa ;( Myślicie, że o to mu może chodzić ? Co powinnam zrobić, przeprosić go za to ,że tańczyłam z innymi ? To tylko taniec i miał był karą, za jego poprzednie, przykre zachowanie, za które nie przeprosił.

Wnioskuję, że macie po 17 lat :P Rozstanie... bo tańczyła z innym ehhhh.

Gość paulinuchaaaaa
dokładnie również wnioskuje że macie po 17 lat.innej opcji nie ma.

Ja mam 21 a mój chłopak 22 lata i nic nie poradzę na to, że mój facet ma urojenia psychiczne i uważa chyba, że taniec z innym, to zaraz przestępstwo, nie z tego świata ;\ Też uważam to za normalną rzecz, ale nie rozumiem o co mu chodzi i czy to może być powód jego dobitnego milczenia...

Wyjaśni mi ktoś o co może chodzić mojemu chłopakowi, bo już odchodzę od zmysłów ;( ??? !!!

Gość pewnie jak
zobaczył , że tańczysz z innym to postanowił zerwać z Tobą ale pomyślal , że jeszcze warto byłoby Cie ten ostatni raz przelecieć dlatego wróciliście razem do domu a dalej już sama wiesz ...

Przelecieć ;\\\\\\\\\ hmm wracaliśmy w piątkę z naszymi przyajciółmi. Do niczego nie doszło absolutnie ;\

Gość ellee
to nie jest facet!! Zazdrość o takie coś??? Daruj sobie jego i te jego fochy - nie ten to inny uczucie wiem ale daj spokój.....

Gość freizer
w moim zdaniem głupio zrobiłaś. Też bym się wkurwił i wcale mu się nie dziwię. Ciekawe jakby po kłótni to on poszedł sobie tańczyć z koleżankami ?

Ok.Spoko.Rozumiem. Tylko jak ja mam się zachować w takiej sytuacji ? Zadzwonić ? Przeczekać, aż mu nerwy przejdą ? Co robić ?

???? ... ;(

Gość nie chce mi się zalogować:)
ale Ty już zrobiłaś co mogłaś, napisałaś, pewnie nie raz dzwoniłaś. teraz jego ruch i Ty nie rób nic. wiem, że Ci ciężko, ale chyba nie zamierzasz latać za chłopakiem, który Cię ignoruje?

Gość błagam Cię bądź mądra
i posłuchaj mnie. Po pierwsze za żadne skarby już nic do niego nie pisz!! w ogóle sie nie odzywaj!!! - jeśli dasz radę, zrobisz najlepszą rzecz w swoim życiu. Jeśli nie, będziesz za kilka dni zakładać tu nowe , żenujące topiki. po drugie - co to za związek?!?!? związałaś się z rozpieszczonym bachorem! zastanów się czy chcesz mieć faceta, czy dzieciaka i bawić się jeszcze przez kilka miesięcy w supernianię - do czasu aż on kopnie Cie w dupe bo już zaczęłaś mu zwisać, więc to tylko kwestia czasu. I to on powinien Ciebie przeprosić, nie Ty jego. Jeśli to zrobisz, to się zeszmacisz, poniżysz i nawet ja nie bede mieć dla Ciebie poszanowania. Miej honor kochana. Poszukaj sobie już nowego i wychowaj go mądrze od samego początku -- krótko przy ryju albo nara.

Gość tiamkaramka
"Mój kochany milczy od tygodnia....Co myśleć mam ?" - nic zajmij sie soba :)

Oczywiście, że nie, ale to mój facet jesteśmy grubo ponad 12 miesięcy razem i nie chce ot tak go stracić. Tym bardziej, że według niego to zawiniłam... no bo ten taniec... ach mężczyźni ... ;( Bardzo mi na nim zależy i z doświadczenia wiem, że jemu za jakiś czas minie i sam przyjdzie, no ale rozumiesz, my kobiety jak to my, zawsze próbujemy ratować co się da i odchodzimy od zmysłów kiedy z ICH strony pojawia się milczenie ;(

Gość posłuchaj tej baby na górze
ona dobrze pisze -> zero odzewu z twojej strony nie wyciągaj ręki nie przepraszaj faceci to egoistyczne chamy i naprawde zastanów sie czy chcesz spędzić z kims takim nastepne 12 mc ja bym nie chciała, mam swoją godność facet ma wspierać, ma być głową rodziny, CEMENTOWAĆ ZWIĄZEK!!! to jego zasrany obowiązek! a nie pizgać fochy jak baba dlaczego baby dają zawsze sie tak poniżać?:O czemu to baby zawsze zabiegają, ratują i są dla swojego (pożal sie Boże) pana i władcy wiernymi służebnicami? spójrz jak wygladasz z boku? on robi z Ciebie szmate w tej chwili! ma cie w dupie zrozum to. ten związek nie ma przyszłości bo twój facet to frajer

W końcu się odezwie i wyjaśnicie sobie wszystko, czasem trzeba pomyśeć w spokoju nad pewnymi sprawami. To głupota, więc na pewno się pogodzicie. Staraj się zająć sobie czymś czas, żeby przestać "odchodzic od zmysłów" ;)

Gość erctvybunimo
nastała era służebnic :O:O gardze kobietami bo to wielkie debilki

Gość eleonorrebe
ty glupia idiotko !! wyobrazam sobie ten twoj taniec. pewnie chcialas zrobic na zlosc swojemu facetowi i sie kurwa wyginalas jak jaks zdzira przed innymi, zarzucalas dupa i cyckami, bylas zapewne mega namietna i kuszaca wrrrrrrrrrrr i ty sie kurwa mu dziwisz ?? zrobilas mu obciach przy jego kolegach, rozumiesz to ??? kolesie pewnie sie z niego nabijali, ze jego dziewczyna sie "puszcza" w tancu z innymi kolesiami i ma swojego faceta w dupie. urazilas jego meska dume i tyle !! przegielas idiotko

Gość jsertyuifvm
niech więc milczy już zawsze!!!

Gość jebaccc panow i wladcow hahaha
ty powyżej chu**ju złamany pierdolllnij się w łeb z rozpędu bo żadnego pożytku z ciebie nie ma!! fagasie je***bany idź ruchać swojego paszteta bo ci ucieknie ciulu!!! a najpierw zrób sobie lewatywę z orańżady i biseptolu to ci lżej będzie bo ci chyba trociny we łbie ciążą bucu!!!!! czy ty myślisz ćwoku że kobiety są własnością niepodzielną fagasów takich jak ty???????? puścić to się możesz ty z własnym psem obesrana mordo!!!! nienawidzę takich chujków, żałosnych żigolaków, którzy mają się za pępek świata!!! jesteś marnym fiutem, rozumiesz?!!! jesteś tylko po to by zapłodnić i nosić kobietę na rękach nic więcej szmaciarzu... jak wy wszyscy zresztą marne imitacje mężczyzn, którzy są "zazdrośni" bo ich panienka spojrzała na innego hahahahha będzie chciała to kolejnego wydoi i chuuuuuuj wielki (nie wasz) wam do tego, łachudry :) pozdrawiam tych normalnych mężczyzn, którzy nie traktują swoich kobiet przedmiotowo, tak trzymać :-)

A uważasz, że On mojej dumy nie uraził jak mnie zostawił bez słowa i poszedł do kolegów i z nimi stał ??????? !!!! Czy tak się zachowuje porządny facet ? On pierwszy mnie potraktował po chamsku i to bardzo ;( było mi przykro i uważam, że miałam zupełne prawo do tego, że jak on wypiął na mnie dupsko i wolał towarzystwo swoich koleżków , to ja poszłam tańczyć z tymi, dla których moja osoba jest na tyle ważna, żeby poprosić mnie do zabawy - na co nie było stać mojego kochasia ! ;( Dopiero jak zobaczył, że inni goście się mną zajęli to nagle raczył zostawić kumpli i mnie zauważyć !

Gość eleonorrebe
sluchaj, wychowalam sie w wsrod trzech braci , wiec wiem co mowie. wyobraz sobie sytuacje, ze to ty go obrazilas i on wtedy poszedl i zaczal tanczyc z innymi dziewczynami i ciebie ignorowal, nie zwracal na ciebie uwagi ? jakbys sie poczula ??? powiedz mi. tak jest ich natura, maja te swoja urazona meska dume i mowiac ich jezykiem jestes jego wlasnoscia, rozumiesz ? a ty pozowlilas, zeby jacys kolesie slinili sie na twoj widok, on musial patrzec jak tanczysz, prowokujesz innych, sama nie ukrywasz, ze chcialas wzbudzic jego zazdrosc. na pewno przegielas. zachowalas sie ja typowa pannicy z dyskoszopy. glupie, nieglupie, ale prawdziwie, oni tacy sa.

Generalnie rzecz biorąc, to masz rację ... ;( Mój chłopak jest bardzooooo dumnym samcem alfa. Do tego bardzo zaborczym i zazdrosnym i zawsze tak reaguje - może właśnie dlatego tak zrobiłam, bo wiedziałam że się maksymalnie wkurzy ! Tylko głupia ze mnie kretynka- bo nie pomyślałam jakie będą tego konsekwencje ;( I co teraz ? ;((((((

no tak odpowiada ci tlumaczenie ze masz samca alfa dumnego, zazdrosnego i zaborczego a ty jaka jestes kobieta ? dumną ? sznujacą sie ? stawiajaca granice ? blagam cie badz madra dobrze prawi pomysl czy zachowasz sie z godnoscia czy bedziesz szukala tlumaczen usprawiedliwein dla samca alfa

Gość tu masz odpowiedź
smutne ale prawdziwe koleś na tym topiku pisze o tym :( niestety u mnie też to sie sprawdziło jak pytałam czemu sie nie odzywał przez cały dzien to powiedział mi że musiał odreagować i sie znieczulić , wyszaleć... że nie myslał o mnie :( a ja tak płakałam ... http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4726386 weź se poczytaj i może zmądrzejesz . najgorsza, ale zawsze prawda.

Gość ta pierwsza fota wyzej to
samiec alfa haha sfochowany frajer i tyle!!!

Gość ssssff
napisz przeprosilam a jak nie przyjmujesz: pierdol sie !