Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bloondii

Niskie laski (poniżej 155cm) stać jedynie na nierobów/gburów/żonatych

Polecane posty

Gość bloondii

Idealny wzrost to 163 cm :D

Gość namiar zero
niskopodwoziówka jest zawzięta, dodrze ssa i zawsze do ostatniej kropli:D

Gość od 155 do 163 nie jest az tak
daleko znam wiele dziewczyn ponizej 155 w szczesliwych zwiazkach wiec twoja prowo jest do dupy

Gość modelkkaa87
hahahah 163 to KURDUPLE patrze na takie dziewczyny z politowaniem. Prawdziwa kobieta z gracją, elegancją ma minimum172cm!

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
blondynę chyba pokręciło z zazdrości :)

Gość keiishhaa
niskie laski to są do 170cm wysokie powyzej i rzeczywiście prawdą jest ze dziewczyny powyzej 170cm lepiej sie prezentuja kazda sukienka lepiej lezy na takiej dziewczynie. zdaje sobie z tego sprawe chociaqz mam tylko 186cm i duuuzo bym oddala za te 5cm wiecej ale cóz mama mnie skrócila:(

modelka - masz szansę się załapać do kompani reprezentacyjnej WP :)

Gość martuffia
ja mam dokladnie 172 i czuje sie swietnie..

Gość keiishhaa
mam 168cm pomylka wyzej:) a blondyne żzera zazdrosc bo jest SKRZATEM I SIE POCIESZAC PROBUJE OBRAZAJAC DZIEWCZYNY SWOJEJ KATEGORII WZROSTOWEJ

Niekoniecznie kobieta atrakcyjna i z gracją musi być wysoka. Znam wiele dziewczyn 160, która mają nawet większe branie niż 173. Także wzrost raczej nie ma tutaj większego znaczenia. Mi na przykład odpowiada to, że jestem takiego wzrostu, jakiego jestem. Przynajmniej mogę spokojnie ubierać szpilki i nie zastanawiać się, czy będę wyższa od mojego faceta, czy jednak powinnam obniżyć rozmiar obcasa, żebyśmy nie wyglądali dziwnie.

wysocy i nie tylko wysocy faceci lubią przytulać niskie kobietki a żyrafy to do ZOO :)

Gość suee23
Ja mam 172cm i chcialabym miec tak z 3cm wiecej zeby bylo 175 ale juz sie zatrzymalam ale ciesze sie i dziekuje Bogu ze nie mam mniej.ale mama mówila ze jak byla ze mną w ciązy to modlila sie zebym byla wysoka i miala łądne długie nogi i mam:) chociaz zazdroszcze wysokim dziewczynom ale pozostaja jeszcze szpilki wyssokkie:)

Gość ........eluśka...........
ja mam 155 i mam extra faceta który pracuje nie jest gburem i nie pije więc daj sobie spokój i korzystaj z ferii bo za niedługo się skończą

Gość kreddkaedkaa
rozrzepana bez obrazy ale nikt mi nie wmówi ze laska 160cm ma klase. wystarczy zeby stanela obok dziewczyny z długimi nogami i czar pryska..dziewczyny wysokie są bardziej reprezentatywne nie ma co ukrywac. zresztą powinnismy sie dopasowywac do światowych standardów a nie wiejskich niskie laski z krótkimi nózkami nooo proooszee. skoro są takie fajnie krótkie kacze nózki to czemu taka doda na kazdym zdjeciu ma wydłuzone nogi o 10cm?. krótki nogi sa okropne

Gość Annnnnnna79
Kolejna głupia prowokacja. A Ty koleżanko wyżej chyba nie znasz znaczenia słowa "klasa" :) Tobie z pewnością klasy brakuje... :D

Gość wkurwiaciee mnie
przeciętne polki maja 165cm w Polsce mamy niskie społeczenstwo poniewaz ludzie wywodzą się ze wsi tam ludzie cięzką pracowali i z tąd niski wzrost który przekazali nastepnemu pokoleniu. fak faktem ze powyzej 170cm dziewczyna jednak lepiej sie prezentuje nie ma co ukrywac ale to nie powód aby obrazac niskie dziewczyny bo kazdego stworzył Bóg jesli dał Ci wzrost, ładną figure to szanuj to ciesz sie tym ale NIE OBRAZAJCIE SIE NAWZAJEM

Gość wkurwiaciee mnie
i skonczie ten głupi temat bo nikt sie juz nie wydłuzy nie widze sensu dalszej debaty

Gość Annnnnnna79
Okropne powiadasz? A wiesz co to jest proporcjonalna budowa ciala? Okropne to są takie głupie laski, które zamiast rozumu mają garstkę puchu... :)

Gość ADZIA 610
Przepraszam ja mam 159 cm i jestem bardzo szczęśliwa a mój partner też .Bo niskie kobiety też są piękne a cytuje ,, małe jest piękne"

Dlugość nóg jest kwestią proporcji, znam dziewczynę 165 i ma zajebiście piękne nogi wydające się cholernie długie i laski powyżej 175 przy niej wcale nie wyglądają lepiej, bo mają nogi w stosunku do swoich tułowiów krótsze. KAŻDA dziewczyna której proporcje są dobre bedzie ładnie wyglądać

Gość colacoke86
no zesz Qrwa mac jak laska 165cm moze miec długie nogi? jakis dziwny fenomen! 165 ledwie ją widac a nogi ma długie BOZE jakie głupoty. noo skrzaty to jzu nie wiedzą co wymyslec

Gość bloondii
ADZIA 6010 jak masz 159 cm to nie jesteś niska Jesteś blisko ideału (163cm)

Gość ueeee
Autorko ty to jesteś pojebana tak jak reszta tych co myślą tak jak ty. A wszystkie niskie gwiazdy jak: Lady Gaga, Kylie Minogue, Shakira, Aguilera, siostry Olsen, Herbus i wiele, wiele innych to nie maja powodzenia???? Pomysl o tym bo ja tu widze że większe branie mają niskie, bo faceci lubia się opiekować swoimi kochanymi kobietkami. A wysokie drabiny to tylko do pokazywania ciuchów jak manekiny się nadaja

Gość rte5re
prymitywny temat zalozone przez dziecko

Gość bloondii
Żeby wam rozjaśnić w głowach: poniżej 155 cm - wzrost niski 156cm - 169 cm - wzrost średni (ideał 163cm) powyżej 170 cm - wzrost wysoki

Gość ueeee
no chyba tak i to dziecko które pewnie jest wyższe od swoich koleżanek z klasy i one jej dokuczają to chce się zemścić