Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bubrbuur

Trampki? Kobietyyy, chodzicie w nich na co dzien?

Polecane posty

Gość bubrbuur

Jestem ciekawa waszego zdania. mężczyzni,a wy co myslicie o dziewczynie w trampkach?

Gość bubrbuur
niektorzy twierdza ze są mało kobiece, a ja je uwielbiam... heeej

Gość Wicuś Trzepałkiewicz
myślę, że może nie mieć pieniędzy aby kupić porządne kozaczki ze skóry na obcasie

lubie trampki i chodze w nich na codzien. to wlasciwie jedyny typ butow ktore mam. a do pana na gorze, nie kazda kobieta lubi chodzic na obcasach i nie kazdej podobaja sie "kozaczki" a za porzadne trampki tez trzeba troche zaplacic.

Gość cxxfxdfs
nie nie chodze w trampkach/.. sa gumowe niezdrowe i noga sie w nich poci. chodze w obcasach albo butach sportowych ale ytlko gdy gram w pilke ide na squasha lub ejstem na mazurach:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaano;nc;onoaw
jasne ;)

Gość gość
Ja tam chodzę w conversach

Gość gość
Tak uwielbiam moje futlusy :D

Gość gość
Do Wicusia Trzepałcoś Mnie akurat stać na niejedne kozaczki ze skóry ale ich nie mam, bo nie lubię Za to trampków mam mnóstwo Niektórzy po prostu lubią takie obuwie i nie ma co się doszukiwać drugiego dna

Czasem, kiedyś chodziłam głównie w trampach, teraz raczej w jakiś płaskich botkach czy balerinkach, czasem w sandałach na koturnie. Ale trampki też czasem zakładam. Obcasów nie lubię, są niezdrowe dla kręgosłupa. Noszę je tylko okazjonalnie, na imprezy.

Gość gość
Ja nie noszę. Nosiłam trampki na co dzień jako nastolatka. Teraz ubieram się bardziej elegancko i trampki do takich ubrań nie pasują. Mogłabym założyć do uprawiania sportu, np. na rower.

Gość gość
Ja swoje ubrania kupuję przeważnie na stronie allinside.pl, ze względu na cenę, a także design :D Są świetne rzeczy, a współpraca z tym sklepem rewelacyjna

No  w sumie to codziennie, bo bardzo często jak gdzieś idę ( szkoła, zakupy, wyjście na miasto), a i po domu też w trampkach, albo w klapkach